Грамотни ли сме?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Вто 26 юни 2007 19:10

RS-Racing написа:Искам да попитам имали разлика в кумпресура от Г-60 и от на ралито ако няма и някой има излишен кумпресур да казва купувамего и го слагаме.А и компресура дане счупен даго сложим и дасе чудим защо неще.Поне да има живот дамусе нарадваме брагодаря предварително.
Дасе въздаржат от коментар некомпетенти пичове дето си трупат мнения даим пише разбирач и т.н. очакам сериозни предложения!

Искам да попитам има ли разлика в компесора от Г-60 и от този на ралито, ако няма и някой има излишен компресор да казва.
Купуваме го и го слагаме. А и компресорът да не е счупен и да го сложим и да се чудим, защо не ще. Поне да има живот да му се нарадваме. Благодаря предварително.
Да се въздържат от коментар некомпетентни пичове , които си трупат мнения да им пише разбирач и т.н. Очаквам сериозни предложения !

RS-Racing написа:ахахах стига ме лигахти е на бг несам писал от камара години относно компресора много дебело 800лв преди имаше по 350лв ама ги продали тоя ако чупи малко може даго вземем пуснал сам му едно лц

Ахахаха стига сте ме ??? на български не съм писал от много години. Отностно компресора, много е дебело 800 лв. Преди имаше по 350 лв. , но ги продали. Тоя, ако свали малко може да го вземем. Пуснал съм му едно ЛС.

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Пон 02 юли 2007 15:42

Tatrata написа:Искам да купя предни амотресьори

:shock

Потребителски аватар
Nick_axe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nick_axe » Вто 03 юли 2007 8:27

От тема за хладилни чанти и охлаждане
bobiai написа:колега ако е така те производителите щяха да ги слагат климатиците в хадилни чанти.аз се занимавам с климатици на коли и с ремонт на хладилници- ,хладилната чанта е направена да замузчва и така да хлади а климатика 1 градус преди точката на замъзване сега става ли ясно че така не става.

Аз нищо не разбрах от писанията на колегата :shock

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Пет 06 юли 2007 14:02

Поредният неграмотен
hdjfmr написа:Интересува ме дали задните ми амортесиори са съштите като на останалите golf3.

Nick_axe написа:
Аз нищо не разбрах от писанията на колегата :shock

Е, как - замузчва бе, колега :)

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Пет 06 юли 2007 15:25

rosbul написа:Значи, купих преди 2 сеДмици колата и напалних резервоара, 46 литра хвана, от после разбрах, че е 45л. резервоара, но както и да е, до днес минах градско изван градско общо 650км. и изненадвашто сварши , както ми е стрелката на последната чертичка преди резервата, наистина бая време се задаржа на нея и бях почнал да се осъмнявам, но до днес когато ми сварши изненадвашто на патя ,добре че бях близо до една бензиностанция . Когато я взех от дупница пак беше на същата чертичка и си викам е поне малко бенз на аванта ,ще имам но уви то по надолу не слизала тази пуста стрелка :lol: и сега се чудя от какво е и какви стапки да предприемам , ако някои се е збласквал с подобен проблем да драсне по някой ред... :idea:

Отекоха ми очите да маркирам в червено :). И най-кофти е, че почти всички такива имат средно!

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Сря 18 юли 2007 13:59

mirror написа: нищо обшо с Мадрит

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Сря 08 авг 2007 8:10

Проблемът е на мой близък приятел, който ме накара да (го) пусна темата във форума, след като му казах за вас, приятели. Колата е GOLF 3 TDI-90коня и като искаш да (го) запалиш и (то) гасне веднага, много рядко захваща и като тръгне, работи. Какъв може да е проблемът и в какво?

Пунктуация, членуване, мъжки, женски и среден род - това са понятия табу. За чист правопис на думите не говорим.

Последна промяна от dobrin на Сря 08 авг 2007 15:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Сря 08 авг 2007 10:32

dobrinb написа:Пунктоация...

Малко става като "присмял се хърбел на щърбел", ама нейсе... :roll:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Сря 08 авг 2007 15:32

ChimeyJimmey написа:
dobrinb написа:Пунктоация...

Малко става като "присмял се хърбел на щърбел", ама нейсе... :roll:

Грешка, в бързината ... :oops:

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Сря 08 авг 2007 15:45

Всъщност, спорен е въпросът по последното, но аз все пак съм привърженик на "У"-то. :wink:
A отделно съм на мнение, че да се дебатира относно правилността на чуждиците в българския език е меко казано несъстоятелно. :D

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Пон 24 сеп 2007 8:49

абе училището в Бг само до 3-ти клас ли е задължително вече?

kabelista написа:С мултицет. 2 крачета дажат информация на компа, 2 за стрелката за температура на таблото. мериш сапротижление и сверяваш с датчика на ниакои колега, респективно при студен и загриал мотор.

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Пон 24 сеп 2007 9:14

buFka написа:абе училището в Бг само до 3-ти клас ли е задължително вече?

kabelista написа:С мултицет. 2 крачета дажат информация на компа, 2 за стрелката за температура на таблото. мериш сапротижление и сверяваш с датчика на ниакои колега, респективно при студен и загриал мотор.

Има и такива дето си мислят че е до 3ти ... :)

ПС Честито писане :D :D :D

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Чет 27 сеп 2007 5:49

diqn1975 написа:Търся специялист на автоматични кутий.

Но май имаме повече нужда от уроци по български.

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Чет 27 сеп 2007 7:35

Милослав написа:

Ама колегата - дори и да е допуснал грешки волно или неволно - си работи с токове и кабеляци и си има занаят , а филолозите сега или стачкуват или продават по сергии :wink:

Потребителски аватар
MandalaY
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот MandalaY » Сря 10 окт 2007 22:50

веселин написа:
Милослав написа:

Ама колегата - дори и да е допуснал грешки волно или неволно - си работи с токове и кабеляци и си има занаят , а филолозите сега или стачкуват или продават по сергии :wink:

Е, айде сега да не се обиждаме на филолози, а? 8)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”