moleo написа:само знам, че 90 % от коментарите са на хора, които въобще не са наясно нито с бизнеса, нито с таксите за плащане и т.н. За сведение ще кажа, че освен голфа който ми е личен имам една NEXIA, а преди месец купих Elantra GLS. За да изкарам разрешителни, лепенки, и всичките му неща на Хюндая няма да ви казвам колко съм дал. Още ми седи чисто нова с гаража, защото чакам разрешително. Някой, знае ли колко струва поддръжката на едно такси ? Някой наясно ли е тези, които плащат лизинги ( които не са в сивия сектор ), като теглят чертата, колко им остават. 1.20 на к/м е много. 80 ст. е нормално.
Цената не се определя от бензина, газта и т.н
Ами някои имат представа за "бизнеса"... + това съм убеден, че кой повече кой по- малко е наясно за какво става дума. Само не се опитвай да ме убедиш, че таксиметровите шофьори умират от глад при тия цени. Знам от няколко човека, че таксиметров шофьор в София няма проблем да изкара 1000 лв. на месец чисто, без да се преработва. Ако се напъне може и повече, разбира се.
+ това имам и роднина таксиметров шофьор...
Оня ден се возих в едно такси и си говорихме за новите цени. Пича ми каза - тия са ненормални, не ги слушай, ще ги вдигнат с малко. Тия цени, за които се говори, са нереално високи и няма как да станат такива. То ако това стане, аз направо оставям колата пред блока.
Това му бяха думите!