" Мъжките /женските фантазии"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Sachko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!
Много добре си пуснала темата , само се 4удя за6то не си запо4нала с фантазиите
подаи топката аиде 

- Ото Кац
- Автомобил:
- Двигател:
Re: " Мъжките /женските фантазии"
Kote написа:Ето ви една темичка за размисълдано ви вдъхнови
Абе, kote, що имам чувството, че си провокатор?
- Nova
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами да подхвана темата по въпроса направо...:
Нужен ми е съвет. Благодаря ви предварително.
От известно време заподозрях гаджето ми, че кръшка. Както обикновено. Ако вдигна аз телефона - затварят. Взе често да се среща с "приятелки", а като я питам с кои е била, казва че не ги познавам. Взех да гледам през прозореца кога ще пристигне с такси, а тя идва от зад ъгъла и не мога да разбера с каква кола е дошла.
Както и да е, никога не бих я разпитвал такива работи, но когато снощи късно пак тръгна нанякъде, не се сдържах. Слязох до моята кола, залегнах зад нея и започнах да наблюдавам какво ще стане.
И гледам - ужас! Долните тампони на амортисьорите станали на нищо! Как мислите, дали ще мине само със смяна на тампоните, или ще трябва да се изръся и за амортисьори?
Copy/Paste от Оффтопик/Фън
Mr Green Fun
Нужен ми е съвет. Благодаря ви предварително.
От известно време заподозрях гаджето ми, че кръшка. Както обикновено. Ако вдигна аз телефона - затварят. Взе често да се среща с "приятелки", а като я питам с кои е била, казва че не ги познавам. Взех да гледам през прозореца кога ще пристигне с такси, а тя идва от зад ъгъла и не мога да разбера с каква кола е дошла.
Както и да е, никога не бих я разпитвал такива работи, но когато снощи късно пак тръгна нанякъде, не се сдържах. Слязох до моята кола, залегнах зад нея и започнах да наблюдавам какво ще стане.
И гледам - ужас! Долните тампони на амортисьорите станали на нищо! Как мислите, дали ще мине само със смяна на тампоните, или ще трябва да се изръся и за амортисьори?
Copy/Paste от Оффтопик/Фън
Mr Green Fun
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Я да почна със фантазиите-тийнейджърските ми фантазии бяха свързани с принцеса Лея от Междузвездни войни
после минах през сънища със Сабрина и Саманта Фокс,Лепа Брена и Си Си Кеч,това преди сефтето-редовния полов живот сложи край на тия фантазии,сега фантазиите не са секс а са свързани с екстремни преживявания-високи скорости със воден джет,автомобили-не и с тия 60 к.с ако са все още живи
скача ми се със бънджи-във Пратера Виена пръснах луди пари за високоскоростното влакче,но като слязох след 4 последователни тура ми бяха омекнали коленете все едно съм изпил 300 гр водка на екс,това е по скоро излишък на адреналин,отколкото фантазии-Фантазиите се пораждат от нещо подтискано-ма т,ва ми е вече болната тема-психологията,психоанализата и екзистециализма,затова стига с тия романи,чао Ви и да пишете-темата е безкрайно интересна Director

- M4r1qn
- Автомобил:
- Двигател: C5 X7
- Контакти:
...
Последна промяна от M4r1qn на Вто 26 юли 2005 15:08, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”