Отивам до панаира в Пловдив - как да стигна дотам?
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
Отивам до панаира в Пловдив - как да стигна дотам?
Колеги привет, не искам да се излагам, но ще питам. Пътувал съм десетки пъти до Бургас и няма проблем. Утре пак тръгвам за Бургас, но ми изскочи една среща на Пловдивския панаир. Може да звучи смешно, но досега не съм влизал с кола от магистралата към Пловдив. Въпросите са ми два - къде точно да внимавам за отбивката за Пловдив от магистралата и после ако е възможно да ме упътите и за панаира. Благодаря предварително!!
- Papa_Dock
- Автомобил:
- Двигател:
Има мисля че три отбивки за Пловдив на теб ти трябва тази която е средна, но несъм бил на панаира и нз дали е в центъра.По запознатите да кажат, няма начин да се объркаш има табели.Ебати обяснението
а за по лесно http://www.bgmaps.com/

Последна промяна от Papa_Dock на Пон 24 сеп 2007 20:16, променено общо 1 път.
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
Papa_Dock написа:Има мисля че три отбивки за Пловдив на теб ти трябва тази която е средна, но несъм бил на панаира и нз дали е в центъра.По запознатите да кажат, няма начин да се объркаш има табели.Ебати обяснението
Пак е нещо колега, но те достатъчно широки ли си ако реша да вляза със 180 км/ч в някоя от тях?

- Printmaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
Printmaster написа:Като наближиш Пловдив първата отбивка е за Пампорово и Смолян. Подминаваш я и свиваш на следващата. Движиш се по бул. Васил Априлов, подминаваш първото кръстовище със светофар и на второто завиваш наляво по бул.България. Караш само направо докато стигнеш кръговото на панаира. Къде ще паркираш обаче
Там няма ли паркинги наблизо, платени или за панаира?
- Printmaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
- Printmaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Другия момент е , като стигнеш бул България да се маскираш в някоя уличка и после за 2 лева някой бакшиш да те метне до панаира ...после обратно ... инач е е касапница като в Софето , а паркиране няма.... паяците те чакат ...
п.с Аз съм на кръстовището на Победа и България - целия ден е бъкано с ползващите тази тактика около мен .... ама ти си знаеш
п.с Аз съм на кръстовището на Победа и България - целия ден е бъкано с ползващите тази тактика около мен .... ама ти си знаеш

- Printmaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
Пичове.... нищо лошо не искам да казвам за Пловдив, даже имам сериозни и точни френдове оттам, но утре хич не ми се иска да се вкарвам в такава лудница!!! Паяци
По принцип бързам за Бургас, остава и да ме вдигне някой?! Все пак имам ли някакъв теоретичен шанс да паркирам някъде около панаира - например в жилищен район - пред някой блок?

- juve
Еми ти защо си мислиш , че и на другите не им се иска подобно спокойствие ? До 10 часа обикновено всичко на 500 метра около панаира вече е окупирано.... особено пък в посока центъра е сложно и без панаир ....... има шанс , ама трябва да се примириш с малко ходене .... ако имаш късмет може да се уредиш на платено по околните улици ..... няма се плашиш , хората не искат да те ядат а пари ......... а бе гледам че си от Сф ...може да ти се види даже и празно
догодина с 6 етажния паркинг ще е добре , ама до тогава .....

догодина с 6 етажния паркинг ще е добре , ама до тогава .....

- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
- juve
LuIS ти е дал най- ефективния маршрут според мене ...караш по обратния път ....... имаш точно един светофар надясно и няколко пешеходни и переш към магистралата
е имаш и 2 кръгови ...ама това на панаира най - вероятно ако става меле ще е дириджирано от ченгета ...така че ....

Последна промяна от juve на Пон 24 сеп 2007 22:02, променено общо 1 път.