и още http://images.google.com/images?hl=en&q=golf+vi&oe=UTF-8&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi&oi=property_suggestions&resnum=0&ct=property-revision&cd=1
pafaka написа:имам някакво чувство, че дори и хората от vw не са решили кое точно от всичките неща ще правят по фейслифта ...колкото до клипа ..ако това ще е новия голф ...подкрепям мнението на един колега по-горе....че като му махнеш фаровете.....голф 4 ...
dready написа:Голф 4 също си прилича с голф 3 ,но са коренно различни и всички собственици на 4ки са много доволни поне аз така мисля
kokovanev написа:Бобо май пак е прав... Свръхусложнени и изцедени мини /1.2и 1.4 - позор.../ агрегати с 2 компресора в уж "бюджетния" клас, от там - направо отиваш на "бегачки"-те, всичко е ФСИ и ТФСИ... Филтри, масло и свещи няма да можеш сам да си смениш, за друго - да не говорим... Дизелите са на мода - добре, обаче - комън-и с филтри за твърди частици, наблъскани с електроника и изцедени също като бензиновите - караш 5 год. или 200-250к км. и изхвърляш, като за това време освен консумативите сменяш най-много 1 акумулатор и 2-3 комплекта накладки... После всичко е достигнало експлатационния си праг /вкл. и прословутата ДСГ-кутия, ако си с нея.../ и колата е пред разпадане - по-добре направо нова, вместо парите и ядовете да правиш 5-годишната... Икономични са, ново поколение /и бензиновите/, но не е за нас това...
П.П. Колата става като ДВД-плеър - ако си изкара гаранцията - пак добре, после направо на боклука...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта