Продължавай в същия дух
"Освежаване"- 1.3 -> 2.0 16v
- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от FreeSoul на Нед 03 авг 2008 23:16, променено общо 1 път.
Батка нали помниш ония джанти дето ми продаде и мойте проблеми с фланеца
Мислех си така като тебе-зимам джантите,па после ше му мисля за фланеца.Да ама,всички почнаха да ми обесняват как идеално прави фланци никаде не правят,как ако ми направят ще дам 200 лв за тях и ме разубедиха.По добре не слагай фланец,виж дали може главините да се пробият
Иначе ме е яд ,че толкова кьсно ти виждам проекта.Много си го бива ,успех и дано имаш кешовица да го довьршиш 
- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
Ами за съжаление или радост фланци няма да слагам,защото 16" Борбет 9J замина - вече му се радва нов собственик
, колкото и да не ми се продаваше се наложи,защото финансите свършиха, а за да оправим под капака няма да стане с магическа пръчка. Да не говорим че за да търкалям тази джанта щяха да ми трябват доста парички, а пак щеше да си е 1.3 което не ме кефи. Затова чао джанти - Здравей двигател
п.с За всекидневна кола повече от 15" на Г2 няма смисъл за мен,затова ще търсим читави 15-ки сега...
п.с За всекидневна кола повече от 15" на Г2 няма смисъл за мен,затова ще търсим читави 15-ки сега...
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
FreeSoul написа:Ами за съжаление или радост фланци няма да слагам,защото 16" Борбет 9J замина - вече му се радва нов собственик, колкото и да не ми се продаваше се наложи,защото финансите свършиха, а за да оправим под капака няма да стане с магическа пръчка. Да не говорим че за да търкалям тази джанта щяха да ми трябват доста парички, а пак щеше да си е 1.3 което не ме кефи. Затова чао джанти - Здравей двигател
здравей какво ?