Голф 4 TDI 110 коня - колко струва смяна на съединител?
- Deo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Голф 4 TDI 110 коня - колко струва смяна на съединител?
Прегледах доста от темите за съединителите, но не открих информация за Голф 4. Та въпроса ми е колко ще струва смяната на съединител на TDI 110 коня?
- VeilSide
- Автомобил:
- Двигател:
gomez написа:аз проверих заради мойта кола и..................двата диска плюс лагера около 300............смяна според майстора...................лошото е ако е заминал Маховика...............около 1000.......лева!!!!Най-добре първо да ти го види майстор........мое мнение!!!!!!
Хух, що стресираш човека за маховика

- gomez
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
VeilSide написа:gomez написа:аз проверих заради мойта кола и..................двата диска плюс лагера около 300............смяна според майстора...................лошото е ако е заминал Маховика...............около 1000.......лева!!!!Най-добре първо да ти го види майстор........мое мнение!!!!!!
Хух, що стресираш човека за маховика
Щото и мен ме стресираха............
- gomez
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Deo написа:Еми в движение по някой път вдига обороти, но скороста пада, не знам какво точно може да не е в ред, не съм на ти с тия работи
В смисъл казаха ми че е съединителя, но понеже трябва да сменям и ангренажен ремък с ролки и водна помпа и споменаха около 2000лв. всичко, та за това искам съвет
Явно са ти казали за цената на смяна на маховик,двата диска,лагер,и ангренажа с 4 ролки и т.н.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”