Какъв е двигателя...
- logite4a
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Какъв е двигателя...
Здрасти! Кажете ми какъв е двигателя на Поло 2 93 г ? Какви екстри има ? 10 Х
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
Re: Какъв е двигателя...
logite4a написа:Здрасти! Кажете ми какъв е двигателя на Поло 2 93 г ?
здрасти,двигателя е с вътрешно горене.

- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Jovany написа:По добре според мен да си вземеш Голф ще останеш по доволен
Е хайде сега,човека си харесва Поло а то си има своите предимства.Аз например можех и голф да си взема но предпочетох Поло,всекиму своето!
А кое е по добре сам си прецени,лично аз сега ако трябваше да купувам щях щях да взема дизела но 1.3 е по резачка тъй че си преценявай какво ти трябва.
- logite4a
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ок мерси ! Ама наистина 1.3 по-реза4ка ли е от 1.4? Щото ще зимам скоро такова поло...моeто ще го продам...то е 86 година ...с кръглите фарове...и смятам да взема по-новото,но се чудя дизела или бензина...Между другото,това поло най-ме кефи за тунинг!!! Следващото (поло 3) Вече не ме кефи...не знам защо...а иначе мога и голф 2 1.8 да си взема,но...вече ми писнаха...Всяка втора кола е голф 2... Полото,полото...само незнам 1.3 колко коня са,ама като взема ще вида
)

-
- Автомобил: VW Polo 1991
- Двигател: NZ
Аз не бих те посъветвал да се хвърляш на G40 - скъпа поддръжка, а и не се знае в какво състояние ще бъде.
Виж GT-то е добро решение, ако си по-спортна натура. Със 75 коня това леко купе сигурно ще хвърка. След като си карал по-стария модел сигурно знаеш, че не са много стабилни във високите скорости. Затова оригинално се предлага с по-широки и по-ниски гуми от базовия модел (поне 155/70). Имай предвид и че Polo GT се намира трудно.
Дизелчето 1.4 (48 кс) също е добро. Чувал съм за среден разход от порядъка на 4 l/100!
Виж GT-то е добро решение, ако си по-спортна натура. Със 75 коня това леко купе сигурно ще хвърка. След като си карал по-стария модел сигурно знаеш, че не са много стабилни във високите скорости. Затова оригинално се предлага с по-широки и по-ниски гуми от базовия модел (поне 155/70). Имай предвид и че Polo GT се намира трудно.
Дизелчето 1.4 (48 кс) също е добро. Чувал съм за среден разход от порядъка на 4 l/100!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”