Top 6 жени водачи на МПС
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Krisy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Имам въпрос???????????
Защо повечето мъже си мислят че жените не могат да карат?
Аз лично от скоро имам книжка но си я взех от първия път, докато един елемент от мъжки пол
без да обиждам мъжката аудитория се явяваше за трети път и натискаше спирачката с десния крак. Друг се явяваше за "С" категория ми той не познаваше знаците. Влизаме в една улица с учебната ИФА срещу знак забранено за автомобили над 5т и той вобще не отреагира
Според мене всичко е до повече практика и повече разум. А на мацките по горе , и аз им се възхищавам
Аз лично от скоро имам книжка но си я взех от първия път, докато един елемент от мъжки пол
Според мене всичко е до повече практика и повече разум. А на мацките по горе , и аз им се възхищавам
- Krisy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
niksi написа:Krisy написа:Имам въпрос???????????
Жена кола с ръчна не трябва да кара.
Пропуснала си да напишеш за един друг познат дето в Понеделник може би си е взел книжката /след като си плати изпита/![]()
![]()
Ако не ви стана ясно на всички, това с ръчната беше по мой адрес beat_butt2 на всеки може да се случи да кара 20 км. на ръчна, веднъж сгреших вече няма, то сегаи ръчна няма
- Ice___Cool
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Krisy написа:Имам въпрос???????????
Аз лично от скоро имам книжка но си я взех от първия път, докато един елемент от мъжки полбез да обиждам мъжката аудитория се явяваше за трети път и натискаше спирачката с десния крак. Друг се явяваше за "С" категория ми той не познаваше знаците. Влизаме в една улица с учебната ИФА срещу знак забранено за автомобили над 5т и той вобще не отреагира
![]()
Питаш и сама си отговаряш
Не ме разбирай само погрешно, уважвам жените, те също си имат силни страни, но шофирането не е от тях. Пак казвам - има винаги изключения и дано тези изключения стават все повече
Върни се в “ОФФ-Топик - други”