.. да се похваля ..
- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
.. да се похваля ..
.. от вчера се обзаведох с ново возило .. Шкода Октавия 1.9 TDI ALH .. комби .. автомат .. 11.2002, модел 2003 .. има клима и задължителните за автомат ABS и ASR .. много приятно стегната и е возията .. също се изненадах колко много ми хареса да карам автомат .. очаквах по мудна работа на кутията .. придърпвания при смяна .. притрисане при потегляне на наклон .. но явно до сега съм попадал на унищожени автомати само .. неприятно впечатление прави основно качеството на материалите на салона .. но .. за толкова пари .. толкова .. явно в тази връзка ще ми се наложи да предприема една акция "Тишина" по салона 

- Dombozcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Честито колега rado_mit
За скоростната кутия като говорим , така е наистина но това се дължи на това , че съединителят ти е с 2 диска мисля , че официлното му име е асинхронен съединител.
Аз насмалко да си зема точно такава и аз само , че 2003 година с фул ексти + навигация но се отказах в последният момент , защото нямаше металик цвят (бяла) и цената ме фрапира 22000 лв.(имах на разположение 20000) за 80 000 км навъртени по показания на километража , за достоверност се сещай сам.
За скоростната кутия като говорим , така е наистина но това се дължи на това , че съединителят ти е с 2 диска мисля , че официлното му име е асинхронен съединител.
Аз насмалко да си зема точно такава и аз само , че 2003 година с фул ексти + навигация но се отказах в последният момент , защото нямаше металик цвят (бяла) и цената ме фрапира 22000 лв.(имах на разположение 20000) за 80 000 км навъртени по показания на километража , за достоверност се сещай сам.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Dombozcho написа:За скоростната кутия като говорим , така е наистина но това се дължи на това , че съединителят ти е с 2 диска мисля , че официлното му име е асинхронен съединител.
Какво? Това е най-обикновенна автоматична скоростна кутия с торк-конвертор. Дори мисля, че не е и 5 скоростна, ами старата 4 скоростна 01М. Задължително е да й смени маслото и филтъра с ОРИГИНАЛНИ, с показателите, които Фолксваген препоръчва.
Тези с два съединителя са DSG кутиите. Това са механични кутии, превключващи като автомат, най-общо казано. Нямат нищо общо със старите автомати с конвертор.
Последна промяна от Kalin72 на Сря 26 сеп 2007 20:23, променено общо 1 път.
Върни се в “Дизелови агрегати”