dude написа:...
Брат ми смешен си вече с заяжданията. Не ми се хвали къде си работил, щото това говори за комплексарщина. И аз съм бил на немалко места, така че не ме впечатляваш ...
Тц, смешен си ти, още повече че те знам и кой си и колко ти е акъла! До преди две години незнаеше мрежовите настройки на винбозата от къде се правят...
Искаш да ти се посочи къде първо ти дават парите и после те гледат какво можеш, посочих ти! Къде видя заяждане тук?!
На теб обаче не ти хареса! Комплексаря си ти, щото се дуеш като петел на бунище че ИТ най-самоизучил се. Ти си с най-високия стандарт, ти си доволен от заплата и разходи, ти не ревеш. Аз съм написал че работя в носмлна страна, нормална работа и там системния администратор си знае мястото на обслужваш персонал

и не е самозабравило се парвеню! И в нормалната страна няма да лежиш в кревата, а тичаш по етажите и се умилкваш на потребителите защото те са тези които ти плащат заплатата!
dude написа:...Така че не ми говори, щото не е ясно дали стандарът ми на живот не е по-добър от твоя, при положение че мога да бачкам дори в леглото за тея дето на теб ти плащат.
на това сам си си отговорил
dude написа:...
Брат ми смешен си вече с заяжданията. Не ми се хвали къде си работил, щото това говори за комплексарщина. И аз съм бил на немалко места, така че не ме впечатляваш ...
П.С. А обръщението "Брат ми" и "Бате", че съм ти бате не а може и чичо да съм ти все пак си само 78 набор, само потвърждават источника на "богата" обща култура - интернет, биг брадър, сървайвър и сие