Шибидаха ми не работи

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
kilima
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kilima » Чет 27 сеп 2007 13:02

Вчера го намазах моя сьс силикон,ма като гледам няма да искара.Ще трябва пак да го мацам.Направо го запушвай,няма смисьл от него.

Потребителски аватар
jagler
Автомобил: PASSAT B-7 2 TDI
Двигател: CFFB-2014

Мнениеот jagler » Чет 27 сеп 2007 13:41

LILO&STICH написа:
jagler написа:По пртинцип казват така ,ако е счупен водач на шибедаха колата е имала лек удър и май е вярно да ти кажа.. :wink:
хахаха,то по тая логика на всички дето им скърцат корите на вратите са с удър :shock
Баси изказването.Аре мислете преди да пишете.Темата е пореднат за ел. люк-а на 3-те.Слабо място им е и тва е.Ремонта струва 100лв за хората от София за останалите извън София е 80лв. договорена с човека който ги оправя.Някой ползвали търсачкатан да разбере :?: :evil: :evil: :evil:
Мога да ти кажа колега че поне 90% е така точно от сътресението се чупи този водач който е на стоманеното въже той е направен нарочно от крехък материал по-точно някаква едрозърнеста сплав.Моята е имала лек удър това го разбрах когато си тунинговах предната броня и видях че гредата ми е натисната по средата.Другите коли внесени със същия проблем пак са имали удър,пак казвам по-голяма част от колите не всичките.Този водач се чупи и от затягане на въжето и неизправност за да не изгори ел.моторчето.Сега дали ляв или десен божа работа.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 27 сеп 2007 16:52

jagler написа:
LILO&STICH написа:
jagler написа:По пртинцип казват така ,ако е счупен водач на шибедаха колата е имала лек удър и май е вярно да ти кажа.. :wink:
хахаха,то по тая логика на всички дето им скърцат корите на вратите са с удър :shock
Баси изказването.Аре мислете преди да пишете.Темата е пореднат за ел. люк-а на 3-те.Слабо място им е и тва е.Ремонта струва 100лв за хората от София за останалите извън София е 80лв. договорена с човека който ги оправя.Някой ползвали търсачкатан да разбере :?: :evil: :evil: :evil:
Мога да ти кажа колега че поне 90% е така точно от сътресението се чупи този водач който е на стоманеното въже той е направен нарочно от крехък материал по-точно някаква едрозърнеста сплав.Моята е имала лек удър това го разбрах когато си тунинговах предната броня и видях че гредата ми е натисната по средата.Другите коли внесени със същия проблем пак са имали удър,пак казвам по-голяма част от колите не всичките.Този водач се чупи и от затягане на въжето и неизправност за да не изгори ел.моторчето.Сега дали ляв или десен божа работа.
много интересно.Ти явно се занимаваш с внос на "леко ударени" коли,правиш ги и ги продаваш :idea:
На моя след 1 година се счупи водача,и кво?Колата не е била удряна.Кво ше кажеш?

Потребителски аватар
jagler
Автомобил: PASSAT B-7 2 TDI
Двигател: CFFB-2014

Мнениеот jagler » Чет 27 сеп 2007 17:00

не става въпрос за твоята кола...не виждам какво си се заял с мен. :roll:

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 27 сеп 2007 17:02

jagler написа:не става въпрос за твоята кола...не виждам какво си се заял с мен. :roll:
изобщо не съм се заял,ама никак.Просто това което пишеш за ударите е безмилсено.Тоава е слаба част на 3-те.Нищо пвече :wink:

Потребителски аватар
amikus
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

и моя Левия само отваря ама затварям с отвертката

Мнениеот amikus » Чет 27 сеп 2007 19:02

значи тоя факан водач е от нещо кат магнезий не може да се завари освен като колегата нитове и това е как ще дам 80 лева за ремонт тия болни ли са?Измекяри!!!!

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Re: и моя Левия само отваря ама затварям с отвертката

Мнениеот LILO&STICH » Чет 27 сеп 2007 19:27

amikus написа:значи тоя факан водач е от нещо кат магнезий не може да се завари освен като колегата нитове и това е как ще дам 80 лева за ремонт тия болни ли са?Измекяри!!!!
корекция,за теб ще е 100кинта :lol:

Потребителски аватар
menkata123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот menkata123 » Пет 28 сеп 2007 7:15

Водачите са направени от крехка сплав и при спичане или затягане да се прецакат те ане "моторетката".При повечето 3-ки е така защото не се смазват въжетата, трупа се прахоляк и други мизерии и така по-малко започва да си заминава докато някой ден си го затвориш до половината.

Потребителски аватар
amikus
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

дайте да измислим да си ги оправим

Мнениеот amikus » Съб 29 сеп 2007 18:52

моя се вдига ама кат го затворя от ляво седи вдигнат кат го ръчна с отвертката е ок и не тече пущината мисля като съм почивка да го разнебита аджеба че то не може да се види какво има вътре

Потребителски аватар
emil enev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emil enev » Сря 03 окт 2007 21:57

При мен има същият проблем ,така го купих голфа ,разглабял съм го и му е счупена левият водач.Сложих го обратно , откачих му кабелите и го намазах със силикон, но пак пуска малко вода.Това е просто едно от многото слаби места на тройките.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”