http://dnes.dir.bg/2007/09/27/news2149042.html
Понеже съм израстнал там, да споделя че винаги ул. Граф Игнатиев е била зона забранена за автомобили - в определени части, разбира се. Не Бойко Борисов го е въвел това. Знаците в затворените участъци са си били винаги там. Преди 89-та се вадеше пропуск по местоживеене. И имаше строг контрол. После ставаше да си паркираш колата на тротоара и с копие от талона - където се вижда адресната регистрация - върху арматурното табло. Ставаше и с табелка за инвалид. После всички се снабдиха с инвалидни пропуски или такива от някое министерство. Ние винаги сме си прибирали колите в двора - понеже имаме такъв, не сме спирали по отвън. Въпроса ми сега е как всъщност ще се добират хората, които живеят там до вкъщи - особено такива като нас, които си влизат през входа в паркинга. Хайде, сега там живее само баба ми, която е инвалид, и майка ми - която също е инвалид,ходи с колата всеки ден да я гледа. Как сега ще се добере до входа жената? Някой знае ли нещо по въпроса, явно по целия Граф Игнатиев ще ги слагат тези бариери, но за живущите как стои въпроса? Ами ако не дай си боже се наложи да дойде линейка?