Сори ма не се сдържах

Значи тоя новия Форд Мондео, и на мен ми казват че бил мноо убав отвътре, мноо екстри т. н. ма знае ли човек
iceto написа:chefito написа:попаднах на познат закупил си mitsubishi outlander 2007 s мотор PD и беше изпаднал в паника и се ядосваше че не си купил форд....много били се стегнали а VW били закъсали до земята....помпа-дюзата била най смотаният мотор...след всичките му глупости спокойно му казах след 300к безаварийни километри да си помисли пак...
реално погледнато тоя двигател ще спират да го монтират на outlander-a
Предлагам плюенето по Форд да завърши сега - истината е , че 50% от детайлите на съвременните автомобили са идентични при доста производители - след 5 години - всичко е за скрап
juve написа:Предлагам плюенето по Форд да завърши сега - истината е , че 50% от детайлите на съвременните автомобили са идентични при доста производители - след 5 години - всичко е за скрап
ами не че не си прав ...ама пак казвам защо пуснах темата ..... мисля , че основната стратегия на за БГ националното мислене е как да плюем и окепазим другите....... защо им трябва директно да се дърлят с конкурентите за да се изтъкнат....
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 59 госта