Пак за "хубавата" ни държава

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Пак за "хубавата" ни държава

Мнениеот scuba » Чет 28 юли 2005 12:40

Христо Янев бе нападнат от трима души и пребит около 4 часа пред нощта пред дома си в София, малко след като прибра с отбора на ЦСКА от Албания, където снощи “армейците” победиха СК Тирана с 2:0 в първи мач от втория предварителен кръг на Шампионската лига. Освен футболиста удари е отнесла и приятелката му Бистра.

Националът на България и голмайстор на ЦСКА е бил зверски пребит от трима мъже тази сутрин пред дома си. Пострадала е и приятелката на Ицо – Бистра.

Защо така бе хора? Защо бе? Едно младо, кадърно момче е било зверски пребито! Голмайстор на България и футболист №1 според колегите му от всички отбори! От къде тая злоба бе хора?

Дано момчето да се оправи бързо и да продължи да ни радва с играта си.

Потребителски аватар
Jovany
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Jovany » Чет 28 юли 2005 12:47

Е че много полу идиоти има на територията на Бг ама. Ужас дано наистина се оправи. Защо сме такива лоши хора в тая държава не знам.
Тази сутрин забелязах че някой ми е наклепал старата кола с спрей и още 2 коли до моята. Е така за кеф някой прави мизерии и много по големи от тези.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Чет 28 юли 2005 12:53

Честно казано е безсмислено да коментираме, защото не сме запознати с подробнистите. Надали са го пребили заради това, че е голмайстор, по-вероятно е да става въпрос за пари+наркотици+девойки. Никой не бие за това че вкарваш на албанците голове!

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Чет 28 юли 2005 12:53

Ами полу,пълни идиоти,със стаж,отвсякаде завършени.Това е липса на елементарна ценностна система и въспитание.Ама идиот,кво да го правиш...само a boi de Smackbum

Потребителски аватар
Bratt
Drivers wanted
Автомобил: MKII
Двигател: EZhko

Мнениеот Bratt » Чет 28 юли 2005 12:54

Простотията и педе**сията не ходели по дърветата...така съм чул де..

аман.. :(

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Чет 28 юли 2005 13:12

Споко полицията работи :D Ще ги хванат,както хванаха и крадците окрали брата на Йордан Йовчев-гимнастика-за 2 дни -а на моя тъст два пъти за 9 год.му разбиват апартамента и го обират- и като отиде в районното и........ми т,ва ми онова ..... ми то няма отпечатъци ми то няма свидетели...... :x Само известните личности могат да разчитат на бързо възмездие-обикновените хора или бедните,което май си е едно и също пият студена вода и затвърждават все повече доверието си в родната полиция :( :x

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Чет 28 юли 2005 13:19

musura написа:Честно казано е безсмислено да коментираме, защото не сме запознати с подробнистите. Надали са го пребили заради това, че е голмайстор, по-вероятно е да става въпрос за пари+наркотици+девойки. Никой не бие за това че вкарваш на албанците голове!

Сега Автопилота, ще ми изтрие поста, ама аз да си кажа:

В неделя ЦСКА има мач за суперкупата с Левски. Само си мисля, че мача ще е друг ако голмайстора на единия отбор го няма! Едвали са го набили заради наркотици и пари.... Помисли малко

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Чет 28 юли 2005 13:37

Принципно Скуба е прав,но пак става въпрос за пари-който бие зима който пада пак зима ама малко-10 минимални заплати-тия марди и чалгаджии провалиха Стоичков и имат наглостта да претендират че играят футбол-ей за т,ва са празни стадионите :x

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Чет 28 юли 2005 13:41

scuba написа:
Сега Автопилота, ще ми изтрие поста, ама аз да си кажа:

В неделя ЦСКА има мач за суперкупата с Левски. Само си мисля, че мача ще е друг ако голмайстора на единия отбор го няма! Едвали са го набили заради наркотици и пари.... Помисли малко

Всяка професия си има рискове и съответно по-високо заплащане при по-виоките рискове. Може и да звучи цинично, но е факт.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”