Въпрос за една игра
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Въпрос за една игра
става въпрос за Sillent Hill стигнах до едно място в една стая има 3 панела с копчета от 1 до 9 и 3 зодий над тях.някой ако я е играл и е минал тази част нека пише и да каже шифъра на загадката.за 1вата част става въпрос
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за една игра
Smoke написа:става въпрос за Sillent Hill стигнах до едно място в една стая има 3 панела с копчета от 1 до 9 и 3 зодий над тях.някой ако я е играл и е минал тази част нека пише и да каже шифъра на загадката.за 1вата част става въпрос
Коя част беше тази?Май беше едно нали?
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
влизаш в една стая и там има 3 плочи на които има 3 картини с зодий на тях.близнаци,стрелец и още нещо беше.има панел с числа под всяка от 1 до 9.
на другите стени на стаята има още картини с други зодий ,риби , везни и още 2 бяха общо са 4.под всяка има изписани числа.опитвах да ги свържа по какъв да е начин но не успях.
на другите стени на стаята има още картини с други зодий ,риби , везни и още 2 бяха общо са 4.под всяка има изписани числа.опитвах да ги свържа по какъв да е начин но не успях.
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
вкарай подред примерно близнаци и коя подред зодия са от началото на годината.Примерно имаш близнаци,скорпион и още нещо.Натискаш на всяка плоча числото на което отговаря зодията.Бахти обяснението
Ама мисля че трябва да ме разбереш.Пиши да кажеш какво е станало.Мисля че така беше.Сестра ми и тя същото ми каза.Пък двамата е играхме...

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
мисля че съм към края.още когато излезе играта я играх но бледо си спомням как стоят нешата.още на плейстейшън.имаше врата с конзола на която набираш alert и се отваря.трябва да събера някакви плочи.имам една звезда само.минах лунапарка.сега съм в болницата.вече трябва да си се сетил за къде става въпрос.
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
Да!!! http://jamessunderland.phpbb-host.com/ftopic24.php
Ама ако смяташ да го ползваш за други загадки няма да е честно!
Ама ако смяташ да го ползваш за други загадки няма да е честно!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”