на моя не пише тотал ......значи ли че е на 525000 щото сега показва 225000GRUEL написа:При тоя двигател разхода много зависи от стила на каране. Градско, с ръчкане и да си първи след сфетофара спокойно си минаваш над 15/100 (над 12 извънградско). При нормално каране градското си е 9-10, извънградското 6,5-7. Ако някой има нерви да го кара икономично сигурно ще остане втрещен от резултата(както бях и аз първия път). Градско (1,2 докам 2500 об. и направо 5) дава 6/100, извънградско (магистрала) със 100-110 разхода е 5,5/100. Имам си и пресен пример от днес, Младост-яз.Огняново-Младост (45 км в едната посока) на отиване по комп. беше 6.3, на връщане 4.8. Бях си се кротнал с 60-70 и малко преди нас викам чакай да видя кво ще покаже и....
![]()
Та казваш като потегляш нещо те дърпа и после отпуска....наистина двигателя е много муден докато не го вкараш в обороти, може да си очаквал нещо повече от 100 коня. Само на 1-ва ли се чуди дали да тръгне или да спре. Виж да не ти задържат дисковете. Километража на г3 се занулява сам на 300 хил. км. и почва отначало, на дисплея с километрите отгоре над цифрите пише ли "total" с малки буквички, ако не пише значи си на 375 х.к.