колеги съфорумци, от днес 30 септември 2007 съм гражданин на вашят град и искам да разбера къде и кога си провеждате локалните сбирки. Ако някой ме забележи може да свирка и да святка колата е голф 3 с русенска регистрация цвят бордо - нисък.
valdemir написа:колеги съфорумци, от днес 30 септември 2007 съм гражданин на вашят град и искам да разбера къде и кога си провеждате локалните сбирки. Ако някой ме забележи може да свирка и да святка колата е голф 3 с русенска регистрация цвят бордо - нисък.
Здравейте карачи на VW от област Велико Търново. Първата сбирка стана чат-пат ама много се назландисват за други сбирки. Явно работата по сбирките се разсъхва. Здрасти Maniak 87 как е колата върви ли из Лясковец. Моя VW можеш да го видиш във вътрешния двор на общината. Я да видим колко има желаещи да си купят ключодържател който е показан във същия форум"Организационен"[/img]
Ето я и снимката на ключодържателя........................ <a href="http://www.molia-polzvaite-drug-host-za-snimki/v.php?p=u/5/1071_603.JPG">photo_1</a>
Хахах кви сбирки сте правили и аз да не знам ? Я кажете малко повече на последната сбирка колко човека имаше и къде я правихте ? А колкото до ключодържателите аз съм си поръчал, има ме в списъка
Отиваш на 5 страница на темата и търсиш поста на "netizen" - човека е сложил там снимки, на които се виждаме тези които бяха първи от областта провели сбирка на собствениците на VW. Имаше от В.Търново, Горна Оряховица, Лясковец, Павликени/някои да не се обиди от подредбата/. Началото беше сложено но за съжаление нямаше продължение. Изглежда MANIAK-87 има най голямо желание сбирките да са по чести и повече хора да се събират. Аз също споделям това мнение но жалкото е че няма отзиви от други колеги. Но идеята за събиране си остава и смятам че трябва да има своя логичен завършек - постоянно и винаги да има такива сбирки на карачите на VW.
Аз съм напълно съгласен и от кога се опитваме да направим нещо с колегата Rossko и dido_vw. Даже щом до Габрово мислехме да ходим на 24-ти ама то там я има 2-3 ентусиаста я не ... няма смисъл 110 км да бием напразно ( все пак са разходи ). Така че като има нещо пак за Велико Търново и региона пишете на последните страници а не на 5-тата .... че да видим повече хора, аз ако знаех че ще правите щях да дойда и аз с още някой фен на VW, пък и както виждам тези Постове са от 2006-та година ... нещо много се обърках .. кво става изобщо
Спокойно човече, от април 2006 г. не е имало сбирка по нашия край така че не се обърквай, ами вземай да организираш срещата. Хващаш MANIAK87 от Лясковец и по лека лека, работата става. То само да се приказва във форума не става. Айде аз давам дата 03.11.2007 г. пред стадиона на същото място където беше първата среща. Там има всичко - място за колите, заведението на Гочето / кафе, бира и т.н./, можеш да отидеш и на бодибилдинг. От мене разлепването на съобщенията в гр. Велико Търново. Така че решавайте. го има остава вашето желание и присъствие.