ЗАМИСЛЕТЕ СЕ!!!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Hertz
Автомобил: vw
Двигател:

Мнениеот Hertz » Съб 29 сеп 2007 20:42

Stefan написа:Това също е за тук, за да го гледат състезателите. Не се препоръчва за хора със слаби сърца :arrow:

18+ 18+ 18+

http://autoplay.ru/2007/08/16/samye_str ... otret.html

Сигурен съм (или поне силно се надявам :roll: ) дори и най-големия идиот, след като види снимките ще му дойде малко акъл в главата. Снимките са ужасяващи :horror:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
jaden
Автомобил: Skoda Octavia 1.9 TDI 77 kw
Двигател: BXE 2009

Мнениеот jaden » Съб 29 сеп 2007 21:53

Hertz написа:
Stefan написа:Това също е за тук, за да го гледат състезателите. Не се препоръчва за хора със слаби сърца :arrow:

18+ 18+ 18+

http://autoplay.ru/2007/08/16/samye_str ... otret.html

Сигурен съм (или поне силно се надявам :roll: ) дори и най-големия идиот, след като види снимките ще му дойде малко акъл в главата. Снимките са ужасяващи :horror:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

За съжаление,ДЪЛБОКО СЕ СЪМНЯВАМ,че на много от "състезателите" ще им дойде акъл...при тях не говори разумът,а егото им което казва "СПОКО,КАТАСТРОФИТЕ СА ЗА СМОТАНЯЦИТЕ,ТОВА НА НАС НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ!!!"....не могат да разберат,че се дави този където може да плува,а не този който не умее,защото той си стои на брега...... :cry:

Потребителски аватар
emils
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот emils » Нед 30 сеп 2007 11:21

Тъжно е да се констатира, но "при равни други условия" катастрофите и съответно смъртните случаи и ранените ще продължат да се увеличават у нас. При многократното увеличаване на броя на движещите се МПС не се строят нови пътища - просто няма място за всички на пътя и по-нахаканите и по-нетърпеливите започват да изпреварват "баламите", дето се движат бавно пред тях. Докато не срещнат някой друг такъв нахакан в насрещното или просто някой невинен човечец, който си кара кротко в лентата.
Решението според мен е - зверски глоби за нарушаване на правилата на движение, вкл. затвор, отнемане на колата и книжката и строителство на нови модерни магистрали.

Потребителски аватар
jaden
Автомобил: Skoda Octavia 1.9 TDI 77 kw
Двигател: BXE 2009

Мнениеот jaden » Нед 30 сеп 2007 18:10

emils написа:Тъжно е да се констатира, но "при равни други условия" катастрофите и съответно смъртните случаи и ранените ще продължат да се увеличават у нас. При многократното увеличаване на броя на движещите се МПС не се строят нови пътища - просто няма място за всички на пътя и по-нахаканите и по-нетърпеливите започват да изпреварват "баламите", дето се движат бавно пред тях. Докато не срещнат някой друг такъв нахакан в насрещното или просто някой невинен човечец, който си кара кротко в лентата.
Решението според мен е - зверски глоби за нарушаване на правилата на движение, вкл. затвор, отнемане на колата и книжката и строителство на нови модерни магистрали.

:да: ... и още нещо ДАЙ БОЖЕ ДА ИМАМЕ ВЪЗМОЖНОСТ/МАСОВО/ ДА СЕ "ПОДМЛАДИ" АВТО ПАРКА,че със тея трошки на по 100г. където ги караме...и си мислим,че се возим в коли :idea: :cry:

Потребителски аватар
emils
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот emils » Вто 02 окт 2007 21:04

jaden написа:
emils написа:Тъжно е да се констатира, но "при равни други условия" катастрофите и съответно смъртните случаи и ранените ще продължат да се увеличават у нас. При многократното увеличаване на броя на движещите се МПС не се строят нови пътища - просто няма място за всички на пътя и по-нахаканите и по-нетърпеливите започват да изпреварват "баламите", дето се движат бавно пред тях. Докато не срещнат някой друг такъв нахакан в насрещното или просто някой невинен човечец, който си кара кротко в лентата.

:да: ... и още нещо ДАЙ БОЖЕ ДА ИМАМЕ ВЪЗМОЖНОСТ/МАСОВО/ ДА СЕ "ПОДМЛАДИ" АВТО ПАРКА,че със тея трошки на по 100г. където ги караме...и си мислим,че се возим в коли :idea: :cry:

да, така ще е най-добре, дано на повечето от са им се усмихне щастието да караме нови коли, но дори в западна европа и САЩ, ако една кола е технически изправна, никой не може да забрани тя да се движи по пътищата, та ако ще да е от балканската война. така че, не в това е проблема! всичко опира до съзнанието

Потребителски аватар
emils
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот emils » Чет 04 окт 2007 10:32

Поредната зверска катастрофа днес на пътя Враца - Оряхово... Хора, има ли възможност ние членовете на форума, заедно с други авто-форуми да направим официално обръщение към МВР и КАТ за драстично затягане на режима по пътищата. Аз на първо време не виждам друго спасение от безумието, което става на пътя...

Потребителски аватар
flash
Автомобил: Golf III GT TDI
Двигател: 1z 1994

Мнениеот flash » Чет 04 окт 2007 11:16

emils написа:Поредната зверска катастрофа днес на пътя Враца - Оряхово... Хора, има ли възможност ние членовете на форума, заедно с други авто-форуми да направим официално обръщение към МВР и КАТ за драстично затягане на режима по пътищата. Аз на първо време не виждам друго спасение от безумието, което става на пътя...

Според мен трябва и да се оправят пътищата(по бързо построяване на всички магистрали) за да се намали трафика по първокласните пътища!

ПС:Този път водач на VW PASSAT се е направил на камикадзе ....

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 04 окт 2007 11:59

Изображение

Потребителски аватар
Ivo_Dinkov
Автомобил: Audi Quattro Turbo
Двигател: BGB
Контакти:

Мнениеот Ivo_Dinkov » Съб 06 окт 2007 13:52

Ето, че и аз влязох в статистиката :(
Снощи на Симеоновско шосе една Алфа с водач, който съм сигурен, че или беше друсан, или- пил, влезе в моята лента с бясна скорост, поднесе се и ме удари, продължи да се върти и намаза още две коли.
За щастие се разминахме с натъртвания, а на мен ми провериха главата за бръмбари и ми я зашиха с 5-6 конеца ;)

Изображение

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Това в дясно ми е маратонката...
Изображение

Изображение
Изображение
Изображение

Коланите ни спасиха.
Освен да ви пожелая да не ви се случва това.
А аз живея втори живот :roll:

zazal4e
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zazal4e » Нед 07 окт 2007 22:15

Хора моля ви се карайте по-нормално :roll:

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Пон 08 окт 2007 14:25

Иво бре!
Зарад вас ли бяха отбили Симеоновско и не се влизаше вечерта ... аз ходих до васстопа и видях че има нещо но не даваха да се влиза ...

Хубавото е че си добре човече!Баси ...

Потребителски аватар
Ivo_Dinkov
Контакти:

Мнениеот Ivo_Dinkov » Пон 08 окт 2007 21:14

Да, заради нашата 'случка'. Беше много жесток сблъсък. Шофьора на Алфата излезе с 0,22 промила, но дал проба цели 2 часа след инцидента.
Важното е, че с приятелката ми сме добре и почти без наранявания.
Кола ще си купя друга :roll:

Mladenski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mladenski » Пет 12 окт 2007 10:52

Да, добре че си се разминал с по-страшно...
А снимките нагоре са наистина ужасяващи.

Чудя се обаче дали има смисъл от всички кампании по медиите за нормално каране? Мислите ли, че идиотите-убийци изобщо гледат телевизия и четат вестници?

Потребителски аватар
Ivo_Dinkov
Контакти:

Мнениеот Ivo_Dinkov » Пет 12 окт 2007 19:40

Четат, и още как. Лошото е, че напълно нормални хора стават други зад волана. Днес пак се видях с виновника за катастрофата-
държеше се супер възпитано и изглеждаше като напълно разумен човек,
който едва ли би направил глупости като движение с 100+ по тъмно на Симеоновско, пил, макар и под 0,5 промила(по документи).
Eто още няколко ужасяващи снимки от огледа.
Извинявам се, че пускам такива снимки, но бих бил доволен ако си спомните за тях следващия път, като тръгнете и първо си запалите цигара,
а чак след това си поставите колана в движение, или пък като решите да 'дръпнете' колата пред вас, която се 'влачи' с 60 в града.
Иначе никой не е застрахован :roll:

Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
420
R.I.P. High Roller
Автомобил: Golf Mk1
Двигател: DX

Мнениеот 420 » Вто 16 окт 2007 0:36

няма да кажа нищо ново, само искам да подкрепя тези, които смятат, че със "затягане на мерките" нищо няма да се промени. пътищата са под всякаква критика (неведнъж неравностите са ме подхвърляли в насрещното при завой; а колко пъти съм избирал между дупката и идващата насреща кола, може би имате - тряяяс! - идея).
щом искат да ни режат главите с тъпите си закони и полицейски капани, поне да дават нещо в замяна. Писна ми да слаломирам между тирове и каручки

*не подкрепям нито един градски рейсър, но и куката не тачим

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”