амортесйори
- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тези за 40 кинта май бяха Габриел - доколкото си спомням, щото изхвърлих кашоните с надписите ( просто за такава цена не ме интересуваше марката ). Возят перфектно. Не знам каква толкова голяма разлика имат с Билщайн, които са около 70лв. и май са ментаци
Возил съм се в голф 3 с Билщайн и е същото както и с тези. Просто на голфа няма голяма разлика какви му слагаш - стига да са здрави
[/list]

Возил съм се в голф 3 с Билщайн и е същото както и с тези. Просто на голфа няма голяма разлика какви му слагаш - стига да са здрави

- masterpit
- Автомобил:
- Двигател:
Сложих си Kayaba, бях много резервиран към неизвестната за мен тогава японска марка, но се оказаха много здрави. За съжаление на склад имаше само предни та отзад сложих Meyle (не си слагайте в никакъв случай) разхлопаха се още на 2-рата седмица, но иначе колата е много устойчива но хлопа, като каруца. Днес проверих в един магазин цената на японците е 55лв. а мейлето е 46лв.
masterpit написа:kalin_as написа:Имам един въпрос - може и да е тъп, но...
Каква марка са оригиналните амортисьори на голф 3 1.6 75к.с. от реална 94г. Моите преди да ги сменя бяха Монро
Аз доколкото знам Монро не се монтират на автомобили серийно производство особено в Германия
И аз знам че оригиналните не трябва да са Монро и за това питам

Знам че са Макферсон, но това не е ли само модел или е и марка

- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Макферсон е цялото кересте най-образно казано, защото примерно на Голф 2 до 90-та се купува само пълнител който влиза в самия Ботушkalin_as написа:masterpit написа:kalin_as написа:Имам един въпрос - може и да е тъп, но...
Каква марка са оригиналните амортисьори на голф 3 1.6 75к.с. от реална 94г. Моите преди да ги сменя бяха Монро
Аз доколкото знам Монро не се монтират на автомобили серийно производство особено в Германия
И аз знам че оригиналните не трябва да са Монро и за това питам![]()
Знам че са Макферсон, но това не е ли само модел или е и марка

- fidrimku
- Автомобил:
- Двигател:
Макферсон е цялото кересте най-образно казано, защото примерно на Голф 2 до 90-та се купува само пълнител който влиза в самия Ботуш
А монро е най-слабия амортесьор за ФВ.Аз лично Държа на Сакс и Билщайн и не бих заложил на друго
Кони също са много добри,но просто нямам възможност за тях
[/quote]
Ако някой иска да мине по-тънко може да пробва ALKO не са от най евтините но карат доста повече от монро и някакви такива.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”