Какво става по тези пътища :(((

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пет 29 юли 2005 10:57

zaro написа:batmilko
??????????????? :?

ми на единия бащат в жигулката, другия се вози в пежото, а катастрофата е между жигулата и пежото......или аз нещо не съм доразбрал :?: :?: :?:

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Пет 29 юли 2005 11:01

Интересно: Единия кара Жигула, другия Пежо, а се срещат в VW клуба. хммм

Потребителски аватар
batmilko
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пет 29 юли 2005 11:04

scuba написа:Интересно: Единия кара Жигула, другия Пежо, а се срещат в VW клуба. хммм

на единия бащата кара жигула
другия се е возел в пежото
:idea:

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Пет 29 юли 2005 11:09

Пояснение: значи аз карам Голф, просто тогава бях с Пежо, по причини които смятам че няма нужда да обяснявам.

Потребителски аватар
Bratt
Drivers wanted
Автомобил: MKII
Двигател: EZhko

Мнениеот Bratt » Пет 29 юли 2005 11:16

zaro написа:Пояснение: значи аз карам Голф, просто тогава бях с Пежо, по причини които смятам че няма нужда да обяснявам.

ти ли си управлявал Пежото????...ако е така, ше има Director :fight: :censored :dummy: a boi de

Потребителски аватар
Nova
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nova » Пет 29 юли 2005 11:18

Мен ако питаш сътресението (физ. и псих.) от удара е достатъчно за всеки един нормален и възпитан човек.
Виж ако не е така одобрявам :dummy:

Потребителски аватар
ЧАНДЛЪР БИНК
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ЧАНДЛЪР БИНК » Пет 29 юли 2005 11:20

Айде почна се Човека просто каза че се е возел ама ти сигугно не си погледнал първата страница.

Потребителски аватар
Bratt
Drivers wanted
Автомобил: MKII
Двигател: EZhko

Мнениеот Bratt » Пет 29 юли 2005 11:22

много добре прочетох първата страница, но сега написа, че е бил "с" Пежото...та затова питам... :idea:

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Пет 29 юли 2005 11:27

За да няма недоразумения - Заро е карал Пежото.

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Пет 29 юли 2005 12:43

За да няма недоразумения - Заро е карал Пежото.

Потребителски аватар
StreetThug16V
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот StreetThug16V » Пет 29 юли 2005 13:52

Не всеки може да се случи, особено в това ужасно движение в центъра на София. Кви са тия заплахи за :dummy: :lol:
Я пийте по едно Beer че всички са живи и здрави!

Потребителски аватар
CX
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CX » Пет 29 юли 2005 14:00

Абе стига с това, че на всеки може да се случи :evil: :evil: :evil: На мен как пък не ми се случва да мина на червено :evil:

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Пет 29 юли 2005 14:07

CX написа:Абе стига с това, че на всеки може да се случи :evil: :evil: :evil: На мен как пък не ми се случва да мина на червено :evil:

Съжалявам CX, но го познавам момчето /zaro/ и неговата версия е друга, но ако реши той сам ще си напише. Плюс това от още едно друго място подкрепят до някъде това което знам от него. Така, че истината е някъде там и не е коректно без да са чути и 2-те страни да се напада така човека.

А иначе StreetThug16V е много прав: "Добре е, че всички са живи и здрави!"

Потребителски аватар
batmilko
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пет 29 юли 2005 14:11

niksi написа:"Добре е, че всички са живи и здрави!"

Абсолютно съгласен, аз точно това имах предвид в началото, като се чудех дали ще се изпокарат във форума двамата участници

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Пет 29 юли 2005 15:11

Слушайте сега:
Това си беше преди бая време но тамън миналата седмица си земах талончето от кат след сумаити печати и ми е гадно.
Факт: Стана катастрофа, и то сериозна. Друг факт: Аз съм причината за катастрофата.Това е решението на компетентните органи, и аз не мога да си позволя да се дръвча.
За щастие: Няма сериозно пострадали. Като се има в предвид че на човека му се беше откъснала седалката, радост е че беше с колан.Човека го откараха с линейка в Пирогов и със сигурност не ми беше приятно.
За щастие: до мен нямаше никои. По default минавам там два пъти в седмицата, и обикновенно съм с едно момиче, но по незнам си какво стечение на обстоятелствата я нямаше. Седалката до шофиора беше станала 10 сантиметра широка. За щастие всичко се размина без пострадали.

Сега: ТОВА ГО ЧУЙТЕ ДОБРЕ И ПОСЛЕ С ИЗКАЗВАНИЯТА!!!!!!
знАЧИ АЗ НЕ СЪМ ДЕБИЛ!!!!!!!!
КОЛКОТО И ДА СЪМ ДЕБИЛ КАТО ДОИДОХА ПОЛИЦАИТЕ (КАПИТАН ОТ ТЕЖКИ КАТАСТРОФИ, ДОИДЕ СЛЕД ЧАС И ПОЛОЖИНА НА СИРЕНА И С ПУСНАТ БУРКАН, НЕ ЗНАМ ОТ КАДЕ ПАТУВАШЕ,РЕШИХА ЧЕ СА МАЛКО ТА ВИКАХА ОЩЕ, ЗАТВОРИХА ЦЯЛОТО ЦАРИГРАДСКО В 5 ЧАСА В НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗАДРЪСТВАНЕ И ПОЧНАХА ДА МЕРЯТ, ДОРИ АЗ ИМ ПОМОГНАХ!
НЕ ЧЕ ИСКАМ ДА СЕ ОТКЛОНЯВАМ ОТ ТЕМАТА, САМО ИЗКАХ ДА УТОЧНЯ ЧЕ РАЗСТОЯНИЕТО ОТ СТОП ЛИНИЯТА ДО МЯСТОТО НА УДАРА Е ОКОЛО 60 МЕТРА(НЕ ПОМНЯ С ТОЧНОСТ +-1 2 МЕТРА)
Та кажете ми що за дебил трябва да съм аз , при положение че постоянно минавам от там в наи натовареното време за да тръгна да минавам на червено такова разстояние в наи голямото задръсване да прекосявам Цариградско шосе на червено??????????????и то при положение че от всякъде хвърчат коли.
НЕ съм минал на червено, това наи много ме дразни от цялата история(това твърдение).
Бях 3 или 4та кола на светофара, тръгнах с колонатанавлезогх в кръстовището и попаднах в задръстване, ако иска някои да мине от там и ще види как става. Факт е че НЕ БЯХ ПОСЛЕДНА КОЛА.сЪС СИГУРНОСТЗАД МЕНЕ ИМАШЕ ОЩЕ ТРИ КОЛИ ПОНЕ, ТОЛКОВА УСПЯХ ДА ВИДЯ НА ОГЛЕДАЛОТО. Та не ми твърдете че всичките сме минали на червено. Попаднахме в задръстването и другите коли по стечение на обстоятелствата завиха, само една остана зад мене (бежова 124 ка)
ДО като чаках да се изтегли колоната, чак тогава е станало червено, и съответно на другите е станало зелено.
Колоната почна да се изтегля, аз със нея, един селянин се набута, от тези движещите се от към страната на удара (пояснение: аз патувах по евлоги георгиев посока от подуяне към ндк, а колата която ме удари по цариградско шосе посока от университета към плиска). Та един дебил се набута между мене и този пред мене а другите спряха. замислете се и вие че когато ви светне зелено и има коли в кръстовището ги изчаквате а не тръгвате да ги мачката.та от първата кола бяла баничарка ми примигана, аз преминах малко напред , от втората колона син Ситроен Ксантия ми светана , минах пред него и тогава последва удара. Колата която ме удари (въпросната лада на момчето на баща му) се движеше в третата лента (наи дясната по посока на движението. Та там се движат по малко хора защото следват спирки и просто в момента не е имало пукната кола в нея нас фона на задръстването, човека си е карал там, видял е че светофара е зелен и си е карал, просто не ме е видял от другите две колони , които бяха до парламента поне. Та аз не мога да го обвинявам в нищо и си признавам вината. Защото в правилника пише че когато е задръстено кръстовището нямаш право да навлизаш в него. В този ред на мисли и онзи човек няма право да навлиза в кръстовището при положение че аз обхразувам задрустване там, но това е без значение защото инцидента е факт.
Сега много ви моля замислете се: при положение че по това време там е особено задръстено, колите завиват и от към плиска и от към университета и от към подуене идват. Там е постоянно задръстване. Евлоги георгиев е задръстен и това е факт. това значи че аз трябва да си седя на светофара докато се разминат задръстванията , за да съм сигурен че няма да попадна в такова, през това време ще бъда брутално пребит от тези зад мене.
няма какво да говоря повече, ладата няма спирачен път , човека не е могъл да реагира, освен това друг факт е че ме удари не в най-дясната лента в която карашщ а в средната кадето бях аз.
Разбрахме се с човека на следващата вечер в кат, тои ми се извини, аз му се извиних, оточнихме се че е кофти стечение на обстоятелствата и си пожелахме сичко наи хубаво, не сме се нито карали , нито нищо, и двамата бяхме гузни.
Аз съм се разбрал със човека такаче смятам че няма какво да споря със синът му(по добре да пиеме по бира), а на тея със a boi de :dummy: мога да им кажа че не е хубаво да се избързва със заключенията и не е хубаво да се гледа повърхностно на нещата

Върни се в “ОФФ-Топик - други”