Пилотът на "Стара Загора Моторспорт" Николай Диков, баща му Стефан Диков и Георги Дончев, баща на автомобилния пилот Крум Дончев, станаха жертви на разгневени фенове край автомобилното трасе Бояна.
Николай Диков разказа, че Тодоров е извикал около деветима фeнове. Те се нахвърлили да бият първо Диков-младши, а после и баща му. Георги Дончев пострадал, когато се е опитал да предотврати боя. „Не мога да кажа как е станало, сигурно и аз съм отнесъл някое и друго „дърво”, каза Дончев-младши.
извор : http://dnes.dir.bg/2007/09/30/news2162126.html
Е просто нямам думи. това нещо не знам къде другаде може да стане...ако не в нашата любима, тачена родина ...Срам ме , че живея сред такива животни !!! и ако някой от 'феновете', които са се притекли да се бият, чете в момента...искам да му кажа 'БРАВО' !! Заради такива като вас...навън ни гледат и ни третират като разбойници, убийци, побойници и т.н. ! Похвално !!

Фенове пребиха пилот на рали Бояна
Фенове пребиха пилот на рали Бояна
Последна промяна от pafaka на Нед 30 сеп 2007 21:43, променено общо 1 път.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- bu4komobil
- Автомобил:
- Двигател:
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Такова нещо досега не бях чувал, а доста често ходя по ралита из цяла България. От този спорт не се печелят пари. Всички свързани с рали спорта, участници, отбори, организатори, са назад с парите, а не напред. Поради тази причина дори преки конкуренти си помагат взаимно, кой с каквото може... как се е стигнало до бой и за какво се бият, не зная, но е простотия голяма. Много топки шок -

- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”