Преди седмица смених заден ляв лагер (Topran - НИКОГА ПОВЕЧЕ!!!). Няма и 1000 км и пак "изпищя".
Петък пътувам за Пловдив (и от там за Смолян). На "Тракия" чух шума.
Не стига това, ами и на един светофар в Пв, след потегляне стрелката на оборотомера се "изправя" - колата на място

Обадих се на Нандо и му казах че отивам в Смолян. Добре съм дошъл и ще ме заведе на майстор да я погледне.
Събота. По обедно време. В Смолян съм. При майстора.
Автоматичното жило на съединителя - фира. С ъглошлайва рязане (не можа да се свали инак) и на негово място - старото жило на Нандо.
След това задния лев апарат на земята, лагера - у кофата и на негово място - хмм...Нандо си бил купил предния ден заден лагер за да сменя и той в неделя...е как, турихме него естествено...
След около час време (горе-долу), Ежко беше в движение и без никакви проблеми...със сменено жило на съединителя (което е без пари, оти съм убавец), с нов лагер (SKF) и некви ситни стотинки за работа от страна на майстора...
Продължавам да щъкам по пътищата на БГ...
Време е да оставя на вас да прецените....аз ще "изрисувам" само няколко емотикони...

П.П. Тук искам да изкажа и едно голямо БЛАГОДАРЯ на Слави (майстора) за намесата...
е...НЕМА ТАКИВА ОРА...