Калници на Г2 ГТИ?
- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
Калници на Г2 ГТИ?
Колеги има ли някаква разлика в калниците на Г2 на ГТИ и на другите,мисълта ми е на ГТИ по раздути ли са ?
- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
Stefan написа:Има разлика в калниците![]()
![]()
Един приятел си беше взел два калника (и двата оригинални - втора употреба от морга) за двойката си и се оказа, че единия е по-раздут от другия, така че гледай когато купуваш
Ти остави ама моите са точно така единия е малко по раздут от другия и тва наскоро го видях........!Ама дали е на 100 % сигурно тва!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Stefan написа:Има разлика в калниците![]()
![]()
Един приятел си беше взел два калника (и двата оригинални - втора употреба от морга) за двойката си и се оказа, че единия е по-раздут от другия, така че гледай когато купуваш
абе това го забелязах и аз на мойта ,десния е по-широк и е оригиналния,а левия е сменян и като се загледаш ясно си личи разликата,и на левия ми опира гумата.
ама си мислех че аз нещо съм кривоглед и си карам така,явно несъм
- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
pacohaker написа:Stefan написа:Има разлика в калниците![]()
![]()
абе това го забелязах и аз на мойта ,десния е по-широк и е оригиналния,а левия е сменян и като се загледаш ясно си личи разликата,и на левия ми опира гумата.
ама си мислех че аз нещо съм кривоглед и си карам така,явно несъм
При мен е същата работа,как не се усетих преди да боядисам.....ама а де кой да ти каже!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”