kav4o написа:masterpit написа:Сложих си Kayaba, бях много резервиран към неизвестната за мен тогава японска марка, но се оказаха много здрави. За съжаление на склад имаше само предни та отзад сложих Meyle (не си слагайте в никакъв случай) разхлопаха се още на 2-рата седмица, но иначе колата е много устойчива но хлопа, като каруца. Днес проверих в един магазин цената на японците е 55лв. а мейлето е 46лв.
KYB са от най-яките

тая цена 55 лева за цял преден амортисьор ли е или само за пълнител(газов или маслен),щото и в двата случая ми се вижда евтино

Ами цената е за маслени предни, задните са по-евтини ама не с много. Аз газови не обичам, предубеден съм, много друса и се изхабяват по-лесно иначе с предните търкалям трета година и са здрави, а карам по много кофти пътища. Други фенове, на които съм им давал да ми карат колата са изумени как стъпва в дупките, казват вози, като друга кола все едно не е голф, иначе е класическа лимузина с малко по-високо окачване от други такива има една снимка, на която се вижда стойката му, че е някак различна. Само че вчера ходих до сервиза продали са три комплекта задни и сега ще чакам до петък.