Гърне - "нес(тле)спорт", "йед", "Пл
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Re: Гарне - "нес(тле)спорт", "йед", &quo
Колега, отдавна не се бях смя на едно съощение 3 пъти - ти просто YMMD [1]
Това дори не го бях забелязал, защото чете "грешкотолерантно".

Е тва уби коня - направо ме сърбят пръстите да пусна анкета "кой знае кво е блинк-блинк"
[1]
Muncho написа:гарне
Това дори не го бях забелязал, защото чете "грешкотолерантно".
Muncho написа:пъблик рипъблик ъф чайна

Muncho написа:блинк-блинк накрайник
Е тва уби коня - направо ме сърбят пръстите да пусна анкета "кой знае кво е блинк-блинк"

[1]
- moleo
- 0888
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
myrshavija написа:sashobas написа:Ти от къде знаеш колко е грамотен клегата не се засягай но мнението ти не е по темата ако имаш конкретен отговор относно ГЪрнета или гАрнета моля дай си го и бъди в помощ на колегата а не да се заяждаме все пак още е сутрин.Добро утро.
Мисля, че няма значение дали е сутрин или вечер, за да се изразяваме всички грамотно. Което ти също не правиш. И смятам, че всеки БЪЛГАРИН е длъжен да умее да пише правилно на собствения си език. Не се заяждам.
Айде стига, колега тъй като държа на правилното изписане, хайде провери и твоето изречение. Темата е интересна, защото държа да разбера мнения на хора, които имат и 3те модела.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Гарне - "нес(тле)спорт", "йед", &
Muncho написа:НЕССПОРТ - никилиран накрайник и боядисано в черно гарне. Маде ин пъблик рипъблик ъф чайна. Цените са народни - 50-60 точки.
.
Аз съм с такова и няма грешка но ми струваше 90 кинта с монтажа.Утре ще го снимам и ще пусна снимка

- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Абе вие пи*ки си праите.. ама с този евтин долър като нищо ще взема да си поръчам да ми донесът един баш блинк-блинк накрайник та и от перник да ми завидят
.
И сега по темата.
Поразтърсих се из нета за нестлеспорт и йед. За нестлето мнението е едно и също - шумни, гният бързо и карантията изгаря сравнително бързо.
Йед - готини на вид ( яко шукаритетни
), добър звук ( по-добър от на предишните ), не гният толкова но пак след време ватата се "изнизва" през накрайника ( това като оня виц за как бягат евреите от газовите камери
).
Плъ(у)ш - тука ситуацията в нета е като малко онова с "трите мъдри маймуни" - see no plush, hear no plush, speak no plush
Значи спрях се на последната опция - лъскав накрайник с резонатор. Взех накрайник ЙЕД ( в момента текът залози колко време ще се задържи в сегашния си вид : )) и резонатор ВИТО 03. За разлика от всички останали народни "спортни" гърнета които се предлагат, на витото ми дадоха една година гаранция.
За звукът - няма какво да коментирам ( пристрастен съм )... за мощността също ( то на моят съкат кон ако ще и колекторите направо да ги изкарам през капака все същата работа ще е
).. само един проблем се появи... абе тая стрелката за резервоара ще така бързо мърда....
. Да перефразирам - нещо напоследък много ме кефи да карам на 4-5к оборота 

И сега по темата.
Поразтърсих се из нета за нестлеспорт и йед. За нестлето мнението е едно и също - шумни, гният бързо и карантията изгаря сравнително бързо.
Йед - готини на вид ( яко шукаритетни

Плъ(у)ш - тука ситуацията в нета е като малко онова с "трите мъдри маймуни" - see no plush, hear no plush, speak no plush
Значи спрях се на последната опция - лъскав накрайник с резонатор. Взех накрайник ЙЕД ( в момента текът залози колко време ще се задържи в сегашния си вид : )) и резонатор ВИТО 03. За разлика от всички останали народни "спортни" гърнета които се предлагат, на витото ми дадоха една година гаранция.
За звукът - няма какво да коментирам ( пристрастен съм )... за мощността също ( то на моят съкат кон ако ще и колекторите направо да ги изкарам през капака все същата работа ще е