Здравейте. При Големите дъждове преди месец ми се наводниколата откъм шофьорската страна. Днес реших да повдигна мокета и да го подсуша, защото до момента не изсъхваше..... и там какво да видя, черна пласмасова кутия от която излизат жици. Та въпроса ми е какво е това... и как да си изсуша мокета?
Мерси предварително

наводнено шофьорско място
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
kirhadj написа:дайте идея как да подсуша мястото
Ами на слънце, на проветрение, леко отворени прозорци. Сещам се и за сешоар, пистолет за горещ въздух (с него умната и внимателската !). Доколкото знам, на този модул проблема му като се намокри е не толкова влагата в платката, ами че се окисляват и "загниват" кабелите.
модула се държи на два винта които стърчат от пода, минават две като уши от кутията на модула и итгоре са сложени по една пласмасова гайка. Но за да можеш да го извадиш първо махаш пластмасовата кора на предната колонка,тя се дъжи от една щипка в горната част и едноболче в долната част (+) след това пластмасовата кора в ляво от съединителя. В горната и част има една гайка мисля, че е 10, после извади пластмасата върху прага и вече можеш да вдигнеш мокетал
P.S. провери си дренажните отвори отпред единия е под акумолатора а другияе под сервото но спирачната помпа. Ако успееш да изсушиш кажи как защото и при мен се получи това но все още е мокро и започва да намирисва на мухъл. Мога да ти предлажа да видиш едно решение на проблема от братята руснаци
http://www.vw-seat.ru/B5_Danilov.htm#7
P.S. провери си дренажните отвори отпред единия е под акумолатора а другияе под сервото но спирачната помпа. Ако успееш да изсушиш кажи как защото и при мен се получи това но все още е мокро и започва да намирисва на мухъл. Мога да ти предлажа да видиш едно решение на проблема от братята руснаци
http://www.vw-seat.ru/B5_Danilov.htm#7