P.S.Отделно зависи кой зимни зимаш-чисто зимни или за смесен климат/за наще условия те са по-добри/
dobrinb написа:Rabbit_TDI написа:...БФ Гуудрич...
Лоши отзиви от доста места за тази гума, и принципно по тестовете не дава добри резултати, но нямам личен опит, някой да каже, ако е карал такава зимна...
Kalin72 написа:Дадох си гласа за Нокиан WR, не е типична зимна гума, но се държи чудно на сняг, лед, мокро. Предишната ми кола беше с такива, сега съм с Континентал CH95, не много добра гума, че и много шумна! Та, чакам да се поизносят, и си взимам пак Нокиан WR
chy написа:dobrinb написа:Rabbit_TDI написа:...БФ Гуудрич...
Лоши отзиви от доста места за тази гума, и принципно по тестовете не дава добри резултати, но нямам личен опит, някой да каже, ако е карал такава зимна...
Аз![]()
Много добро впечатление ми направиха:на магистрала "Хемус"-,никакви коли около мен,140км/ч,рязко спиране -никакво приплъзване,лашкане...нищо!колата(рено лагуна95,абс-неработещ 2.0 rxe-115 мулета) спря все едно е на горещ асфалт!
Случая беше преди 3 години обаче-незнам,не ми се вярва да са развалили гумата.Все пак е хамериканския мишлен
Иначе не съм доволен от ласа сноууейс2,корморан сноупро2-карал съм ги Нови на моята-няма да повторя!!!!!
Доволен съм от -дайтон,гиславед,вредещайн,дебика(с такива са служебните,които се налага да карам) и от Milestone(такива са на мойта-големи копачки са!!!!!!Нещо задължително за баира който изкачвам до в къщи![]()
![]()
)
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта