Какво става по тези пътища :(((
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
batmilko знаеш ли колко ми беше изнервено. А на човека да не говориме. Но това не е начина, не е никакъв начин. Самоче понеже него го закараха в болница, за щастие му нямаше нищо, мене ми събраха сички документи и ми казах да ида на следващата вечер след 19:00 часа в дървеница. Там доиде и човека, говорихме си , извинихме се един на друг писахме рисувахме и какво ли не, първо влезна тои после аз. него го пуснаха да си ходи , пожела ми безаварийно, да се виждаме само по хубаваи случаи и поводи и така на татъка, всичко най човечно. Та като влезнах при полицаите, та седях поне до 10 часа там. гледахме сериали, приказвахме си. Докато ми оправяха документите ставаше това но се проточиха нещата, та полицаите ме накараха да се замисля.
Понеже случая беше отнесен до отдел "тежки катастрофи", и момчетата почнаха да ми се обясняват колко ми се радват, защото съм бил един от малкото хора попаднали при тях с който може да се разговаря. това бяха техните думи и бяха искрени, казаха че е цяло щастие че никои не е пострадал, защото при тях без тежки фрактури рядко ставал номера. Казаха ми че се случва всичко, никои не е застрахован и няма никакви гаранции, не са ми чели конско, обикновенно го правели. ТЯХНОТО МНЕНИЕ СЪЩО БЕШЕ ЧЕ Е КОФТИ СТЕЧЕНИЕ НА ОБСТОЯТЕЛСТВАТА. докато бях там им се обадиха да ходят на катастрофа със загинал. Дадоха ми да чета бюлетина, диктувах на единия за някакво произшествие , бедна ви е фантазията че действително стават и нещастия. на раздяла ми казаха че на полицай от тежките катастрофи при изпълнение на дълга им не се казва "довиждане" и така на татъка.
НО НЕКА СЕ ПОДРАЗНЯ И АЗ МАЛКО
във протокола за птпто за пред застатрахователитеи във акта и на всякаде пишеше че навлизам в кръстовището на зелен сигнал на светофара но поради задръстване не успявам да напусна кръстовището преди следващата смяна на сигнала, поради което ставам причина за катастрофа, което ми обясниха че ми спестява 13те то4ки за минаване на червено и точно това беше идеята. Питах ги колко точки ще ми вземат и те казаха че не знаят , но ако бяха писали че съм влезнал на червено, както беше в предварителните им писания, щели да ми вземат 13 точки. Ta отивм да си зема талончето вече за 3 път и когато наи накрая ми го дадоха- баммммммммм 13 точки, навлезал в кръстовището на червено
Понеже случая беше отнесен до отдел "тежки катастрофи", и момчетата почнаха да ми се обясняват колко ми се радват, защото съм бил един от малкото хора попаднали при тях с който може да се разговаря. това бяха техните думи и бяха искрени, казаха че е цяло щастие че никои не е пострадал, защото при тях без тежки фрактури рядко ставал номера. Казаха ми че се случва всичко, никои не е застрахован и няма никакви гаранции, не са ми чели конско, обикновенно го правели. ТЯХНОТО МНЕНИЕ СЪЩО БЕШЕ ЧЕ Е КОФТИ СТЕЧЕНИЕ НА ОБСТОЯТЕЛСТВАТА. докато бях там им се обадиха да ходят на катастрофа със загинал. Дадоха ми да чета бюлетина, диктувах на единия за някакво произшествие , бедна ви е фантазията че действително стават и нещастия. на раздяла ми казаха че на полицай от тежките катастрофи при изпълнение на дълга им не се казва "довиждане" и така на татъка.
НО НЕКА СЕ ПОДРАЗНЯ И АЗ МАЛКО
във протокола за птпто за пред застатрахователитеи във акта и на всякаде пишеше че навлизам в кръстовището на зелен сигнал на светофара но поради задръстване не успявам да напусна кръстовището преди следващата смяна на сигнала, поради което ставам причина за катастрофа, което ми обясниха че ми спестява 13те то4ки за минаване на червено и точно това беше идеята. Питах ги колко точки ще ми вземат и те казаха че не знаят , но ако бяха писали че съм влезнал на червено, както беше в предварителните им писания, щели да ми вземат 13 точки. Ta отивм да си зема талончето вече за 3 път и когато наи накрая ми го дадоха- баммммммммм 13 точки, навлезал в кръстовището на червено
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Успокоихте ли страстите сега малко....
Много ме фана яд като се почнаха едни такива писаници по-нагоре, а момчето /zaro/ е много точно, а пък след n-тата водка колко разговорлив става.....
Drunk Drunk Drunk
Е бате за последното да не се разсърдиш. Скоро не си идвам насам, у наше село не ядеме червени Голфове.
Много ме фана яд като се почнаха едни такива писаници по-нагоре, а момчето /zaro/ е много точно, а пък след n-тата водка колко разговорлив става.....

Drunk Drunk Drunk
Е бате за последното да не се разсърдиш. Скоро не си идвам насам, у наше село не ядеме червени Голфове.
- CX
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това е друго нещо. Съвсем друго. Извинявам се, zaro, не исках да те обидя нито теб, нито който и да е било друг. Просто като прочетох "минал на червено" (а ти явно не си) се сетих колко много тарикати има, които си минават ачик ачик на червено, като че ли са безсмъртни и те.
Тук явно е друга ситуацията. Не можеш ли да пишеш възражение, че не си минал на червено, как така ще ти взимат 13 точки 

- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Изписах всичко това не за да се оправдавам или нещо такова, просто искам да ви кажа, че съм правил какви ли не простотий, и преди това и след това, три дни след това като ми върнаха книжката (защото ми я взеха и казаха че ако другия човек повдигне обвинения за нанесени вреди и не знам си какво нямало да ми я върнат, докато не минели дела и така нататъка), та както ми я върнаха си хванах голфа и не съм слизал от него, но мисълта ми е че от сички простотии който съм правил, никога не съм минавал на червено дори в 3 през ноща на пешеходния светофар пред нас, обаче ето на , в най-голямото задръстване ми земаха 13 точки и хубавото пежо:)
СХ: Нема да седна да обжалвам точно никога, тая бюрокращина, водеща до никаде обезмисля каквото и да било кадето и да било. Самоче това е не само при нас, в италия ви е бедна фантазията какво е! Ще дам 100 тина лева за повишаване на точките, но няма да се занимавам с простотиите в КАТ. Мене тва ми беше първото посещение, със сумаити познати и не знам си какво, ходене 15 пъти , разправии, добре че полицаите бяха свестни, и така нататъка.
а пък за сеира като си вземах талончето направо бих пуснал една тема, че да се посмеете на човешката невежест:)
Но какво да се прави, никога не гледаите повърхностно на нещата, Във 99% от случаите има нещо, което остава на заден план, но за сажеление има и камикадзета, дето няма какво да се коментира.
СХ: Нема да седна да обжалвам точно никога, тая бюрокращина, водеща до никаде обезмисля каквото и да било кадето и да било. Самоче това е не само при нас, в италия ви е бедна фантазията какво е! Ще дам 100 тина лева за повишаване на точките, но няма да се занимавам с простотиите в КАТ. Мене тва ми беше първото посещение, със сумаити познати и не знам си какво, ходене 15 пъти , разправии, добре че полицаите бяха свестни, и така нататъка.
а пък за сеира като си вземах талончето направо бих пуснал една тема, че да се посмеете на човешката невежест:)
Но какво да се прави, никога не гледаите повърхностно на нещата, Във 99% от случаите има нещо, което остава на заден план, но за сажеление има и камикадзета, дето няма какво да се коментира.
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
[quote]Успокоихте ли страстите сега малко....
Е бате за последното да не се разсърдиш. Скоро не си идвам насам, у наше село не ядеме червени Голфове.[/quote]
Само да оточня/: след n тата бутилка водка.
Кво да ти се сърдя, важното е шоу да става. А вашто село си е много хубаво, не сте ме поканили за тва не съм дошъл, а последния път като се сетя..
деше можеби минус 40 градуса, и се наковахме здраво 
Е бате за последното да не се разсърдиш. Скоро не си идвам насам, у наше село не ядеме червени Голфове.[/quote]
Само да оточня/: след n тата бутилка водка.
Кво да ти се сърдя, важното е шоу да става. А вашто село си е много хубаво, не сте ме поканили за тва не съм дошъл, а последния път като се сетя..

- Jerom
- Автомобил: Golf II
- Двигател: RF
- Контакти:
zaro, братле съжалявам,че съм писал тези работи без (признавам си) да знам как точно стоят нещата
просто тогава ми беше много кофти и търсех някъде да си изплача мъката...наистина някой път трябва да пиеме по биричка Beer (м/у другото когато ви викаха в кат аз карах(с бяло голфче 2ка) баща ми и на паркинга мисля бях спрял до твоя)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”