Заслужава ли си закупуване на автомобил с десен волан

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Пон 01 окт 2007 15:17

Dombozcho написа:Благодарско на колегата ChimeyJimmey , много поучителна статия .

От това по голям - но комент , няма .
Англичаните да се замислят и да не бъдат вироглави и да минат към дясно движение . Това е . по въпроса :)

явно трябва някой танкове да им вкара по улиците, ама тия дни май наяма да стане. :lol:

Потребителски аватар
napster
Автомобил: BMW E30
Двигател: 1.6 LPG

Мнениеот napster » Вто 02 окт 2007 7:58

Незнам ама това лято докато работих в един склад доста хора идваха с коли, бусове и джипове с десен волан. Явно найстина ги вземат доста по- евтино. И като ги питам как карат така в БГ всички отговаряха " ми свиква се". А за изпреварването се слагало някво огледало на лявата врата и се виждало дали идва кола или не ;)

Потребителски аватар
digigi
Автомобил: Audi A6 C8 50TDI
Двигател: 2019

Мнениеот digigi » Вто 02 окт 2007 9:28

...Не само се свиква, но дори за мен беше и по-лесно да държа волана с дясната, а лоста с лявата ръка :idea: Иначе съм карал десен волан и в БГ и в Англия доста време, но определено в БГ на извънградско е малко кофти, иначе в града няма никакво значение.

А по темата: Аз бих си взел кола с десен(не с обратен :lol: ) волан ако е доста по евтина! И след като си обърна волана пак трябва ми е излезнало по-евтино, че да си струва обръщането!
Но по принцип не съм забелязъл цените на колите в Англия да са по-евтини от тези в Германия и Италия - може би просто от време на време изпадат коли с много добри цени... :roll:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”