Как може да ми смелят предния калник в спряло положение,нямаше да ме е яд толкова ако беше в движение.Хубавото е че фара не е засегнат,но пък сега не мога да си отворя капака и дясната врата.Утре ще я карам да ми я оправят.Някои да продава преден десен калник за Голф 2 1987 го по възможност бял,но може и друг цвят.
Няма управия в тази държава ,за съжаление ще изпусна и клубната среща бях решил да дойда за 1 път,но сега и това няма да стане.
Удариха ме....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И мене някои бездарник ме е закачил миналата седмица! Умрях от яд.
Аз съм със тесни брони , но със споилер от долу, та споилерчето си беше направени а някои ме е закачил и го е откачил , и имам нещо като гума или пластмаса по калника и ми е откачил бронята. Колата си беше спряна както обикновенно. Поне да беше нещо сериозно да си го оправя, а така само ми се набива в очите и ме е яд
Аз съм със тесни брони , но със споилер от долу, та споилерчето си беше направени а някои ме е закачил и го е откачил , и имам нещо като гума или пластмаса по калника и ми е откачил бронята. Колата си беше спряна както обикновенно. Поне да беше нещо сериозно да си го оправя, а така само ми се набива в очите и ме е яд
Върни се в “ОФФ-Топик - други”