Добавки за гориво ?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
blondeskiller
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Добавки за гориво ?

Мнениеот blondeskiller » Сря 03 окт 2007 1:32

Ами сипвам хубав бензин - V-POWER 95 - над 2лв е в Шелл .. има ли смисъл от добавки ? кои ?
наскоро сипах даже и универсален модификатор .. 75 лв .. ама пише че е много добре за двигателя и го пази около 50 000 км ?
дайте съвети ?

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Сря 03 окт 2007 6:21

Скъпо масло + никакви добавки за двг-то.
Шел - не мерси,не ги харесвам,въпреки че над година сипвах там.
Като добавка за горивото - Redex,въпреки,че няма много смисъл за кола,която се кара само на бензин.

Потребителски аватар
тръба
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Добавки за гориво ?

Мнениеот тръба » Сря 03 окт 2007 7:23

blondeskiller написа: .. 75 лв .. ама пише че е много добре за двигателя и го пази около 50 000 км ?
дайте съвети ?
За тези пари естествено,че така ще пише! :lol: "Ако дадете още 100лв.,може и на Марс да идете." mhihi Шел и хубав бензин?!?! :xaxaxa От там и вестник не си купувай,защото ще е със стара дата.Добавки?-махай!Масла?-май в един казан ги бъркат?!Със спестените пари от "страхотно" гориво и "невероятни" добавки и масла,можеш съвсем спокойно да си сложиш нов двигател...да не е и кола. :D

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Сря 03 окт 2007 7:36

универсальны модфикатор.......за "всички" видове масло!!!!синтетика,полусинтетика,минерално,хипоидно и т.н ...за рак за далак!......За добро настроение..... :wink:
."свръхсекретна" военна технология на "тайното" руско оръжие!!!!.....руското чудо!!!!!
Боже мой!!!!Има ли още толкова наивни хора да вярват на тези неща!
Че и 75 лв да дават за руски боклуци произведени в някой ексколхоз под контрола на руската мафия! :shock :shock :shock

Потребителски аватар
тръба
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот тръба » Сря 03 окт 2007 8:20

joker написа:универсальны модфикаторза рак за далак! :wink:
Сигурен ли си?!Пробвал ли си го?!До колкото знам,въстановява само откъснати крайници.
За "доброто настроение" гарантирам!Вече ми действа. :wink:

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Сря 03 окт 2007 8:21

сипах добавка за прочистване на дюзите на инжекцията ефект почти никакъв

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Сря 03 окт 2007 20:16

А бе за тези свръхсекретни разработки не знам :wink: ама има някои интересни обосновки на разните му "реметализатори " ...и като се замисля , ако някой ще да измисли нещо по въпроса , то точно руснаците ще да са , че и те са на нашия хал :x ....и накрая , в този ред на мисли , ако и така и така си за цепене ( не на дърва ;) ) то ако това нещо ти даде някоя и друга К километри , лошо няма ...... а съм слушал , че за яко издухани ( соц) возила наистина е действало :roll:
сипах добавка за прочистване на дюзите на инжекцията ефект почти никакъв

Ами има 3 варианта : 1 ви - просто не са ти били зацапани , дървото го държиш от друго място ..
2 ро - то може да прочисти нещо леко зацапано , ама не е 100% гарантирано - или били ...
3 то - то дюзи не само се цапат , случват им се и други проблеми ....

Потребителски аватар
Wish_Master
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Wish_Master » Сря 03 окт 2007 20:31

Smoke написа:сипах добавка за прочистване на дюзите на инжекцията ефект почти никакъв

Един колега с вектра 2.0 си взе добавка за почистване на дюзите..... абсолютно същия ефект като при теб. Минал е над 500км откакто я е сипал на пълен резервоар. Струваше 10лв и е някаква уж немска.

javor_bg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот javor_bg » Сря 03 окт 2007 20:34

joker написа:универсальны модфикатор.......за "всички" видове масло!!!!синтетика,полусинтетика,минерално,хипоидно и т.н ...за рак за далак!......За добро настроение..... :wink:
."свръхсекретна" военна технология на "тайното" руско оръжие!!!!.....руското чудо!!!!!
Че и 75 лв да дават за руски боклуци произведени в някой ексколхоз под контрола на руската мафия! :shock :shock :shock

:heeeavy metal :heeeavy metal :respect :respect

Потребителски аватар
lrlmodo
Автомобил: Zafira OPC
Двигател: Z20LET

Мнениеот lrlmodo » Сря 03 окт 2007 20:35

От тез добавки на познат митсубишито му се запушиха дюзите с ръжда от резервоара mhihi
И от тогаз ги е свалял да ги чисти 5-6 пъти от ръжда :lol:
Таквис бъркочи в колата не слагам :lol:

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Сря 03 окт 2007 21:23

Зависи от добвакат и от състоянието на системтат ти. Ако е ОК, няма да почустваш осезаема разлика.Веднъж на път за Търново бяхме с прокиснал бус и добре,че купих добвка иначе бяхме обречени на 90 км ч.

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Сря 03 окт 2007 21:31

joker написа:универсальны модфикатор.......за "всички" видове масло!!!!синтетика,полусинтетика,минерално,хипоидно и т.н ...за рак за далак!......За добро настроение..... :wink:
    :bowdown :bounce :maaad:

Потребителски аватар
svetoslav_sp
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот svetoslav_sp » Чет 04 окт 2007 7:42

И аз се излъгах - в понеделник ходих до София и на ШЕЛ сипах бензин 95 с добавки.Ефекта е никакъв, само дето повече си бръкнах в джоба. Ще ми бъде за урок :D

Потребителски аватар
bobo_drive
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bobo_drive » Пет 05 окт 2007 8:49

Абе не знам за какъв 95 говорите, ама аз на моята като и сипах 95 Shell VPower Racing и почуствах доста осезателма разлика. Да не говорим, че стария ми бензин беше почти свършил и веднага се усети. Имах чувството че съм впрегнал поне още 10тина кончета ;)

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Пет 05 окт 2007 9:26

Wish_Master написа:
Smoke написа:сипах добавка за прочистване на дюзите на инжекцията ефект почти никакъв

Един колега с вектра 2.0 си взе добавка за почистване на дюзите..... абсолютно същия ефект като при теб. Минал е над 500км откакто я е сипал на пълен резервоар. Струваше 10лв и е някаква уж немска.

ами.добавката е от ОМВ голдън ийгъл или нещо си.смених и помпи и кутий и сега с тази добавка не съм видял голям келепир.явно работят на принципа на внушението.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”