! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
-
- Автомобил:
- Двигател:
Вчера в 9.15 часа си карам в средната лента на булеварда между СПС и ВСИ (все го забравям как се казва
) с невероятна скорост от 50 км/ч и "голфаджийска поза" -лява ръкъ през джамеца,дясна на воланя.Булеварада има 3 ленти и е малко по-широк от АМ Тракия.Та гледав в огледалото едно Е30 и едно Е36 решили да си ги премерят от колелото на СПС.Единия ми мина от дясно,другия отляво,все едно бях спрял.Тяхна оценъчна скорост - 120-130 км/ч.Не,че нещо,ама да правят ластици извън селото,че могат да претрепят някой.

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Днес един идиот ми изкара акъла...
Карам си по булеварда срещу румънското посолство в посока телевизионната кула (за София става въпрос), малко преди подлеза на Цариградско, карам с 50-60, до мен на по-малко от половин кола преднина ауди, ама А6 ли беше, някакво такова. Пред него друга кола. В един момент ИДИОТА с аудито (дано чете това неговата фамилийка да ...) решава да изпревари оня пред него от дясно, без мигач, с рязко движение на волана. През мене ако може, ако нямам нищо напротив. Всичко стана за части от секундата, някакъв рефлекс ми се вкючи, рязко в дясно, добре че там нямаше кола, венто-то се поднесе, ама го овладях някакси. Отзад се беше засилил автобус 120 (червен икарус). Яд ме е, че не го догоних, ама като знам какви изверги се катерят в тия аудита май е по-добре. Не му записах номера, защото треперих до младост.
Карам си по булеварда срещу румънското посолство в посока телевизионната кула (за София става въпрос), малко преди подлеза на Цариградско, карам с 50-60, до мен на по-малко от половин кола преднина ауди, ама А6 ли беше, някакво такова. Пред него друга кола. В един момент ИДИОТА с аудито (дано чете това неговата фамилийка да ...) решава да изпревари оня пред него от дясно, без мигач, с рязко движение на волана. През мене ако може, ако нямам нищо напротив. Всичко стана за части от секундата, някакъв рефлекс ми се вкючи, рязко в дясно, добре че там нямаше кола, венто-то се поднесе, ама го овладях някакси. Отзад се беше засилил автобус 120 (червен икарус). Яд ме е, че не го догоних, ама като знам какви изверги се катерят в тия аудита май е по-добре. Не му записах номера, защото треперих до младост.
- francois
- Автомобил: VW POLO
- Двигател: AEF 1999
магистрала Варна - София
Ето ме и мен ... новак сред притежателите на автомобили и шофьорите, но със стаж при срещите с идиоти
Вчера (този път приятелката ми беше на волана) един идиот с Пежо 306 (рег.номер СА5566КВ), както изпреварваме тир в лявата лента на магистралата Варна - София тоя ни светка отзад, все едно кара не знам кво возило и в момента, в който ние задминаваме камиона, тоя минава в дясната лента още преди ние да сме се прибрали там и ни задминава отдесно .... ееее избеснех и среден пръст ми показва .... запомнил съм му номера да знае и ако го засека некъде, ще разбере какъв късмет е имал, че приятелката ми кара вчера ... 

- parazita
- Автомобил:
- Двигател:
ааа и аз съм НУУБ АМА ,,,, значи аз също нямам думи ВЪВ ВАРНА !!!! като си седя на сфетофара с колата на баща ми Голф 2 -ка и съм сам както вие казвате ГОЛФАДЖИСКАТА поза и неква патка вижда че светва ЗЕЛЕНО и си потегля
до тук добре самоче пред мене никой не тругва , и четките на волана са износени (няма свирка) и кво прайм супер голям кусмет че съм я видял в същата секунда и пред мене има 1 метър и флязах в БУС лентата и спирам и тая ПАТКА (син мерцедес купе 124) спира на мойто място и няква се очудва , викам и КВО ПРАЙШ МААА *АЧА а тая се засмя и .... немам думи ама на тоя мерцедес ще му се слочи случка ако го докопам на някой паркинг

- relaxxx
- Автомобил: 4x4
- Двигател:
- Контакти:
Memento Mori..... цък
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Може и да е пускано,ама не ми пука особено.Дано след като се гледа клипчето после да се кара внимателно.
http://fishki.net/comment.php?id=23911
http://fishki.net/comment.php?id=23911
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
аз пък съм млад шофьор (поне така си мисля
) и съм доста толерантен мога да кажа, не съм като някои простаци - примерно наредила се колона от коли и някой иска да се включи от дясно ама не го пускат ... простотия, все едно за една кола ще закъснея фатално
- пускам си човечеца да мине пред мен. или някой лети зад мене с 150км/ч, дърпам се надясно и го пускам да си троши главата (още от малък съм го запомнил от баща ми, един път преди години за вилата в своге един ама много ни натискаше по завоите и баща ми отби и го пусна да мине , бяхме с москвич
, а тоя с няква западна, и след десетина километра го гледаме поднесъл се на завой и в дерето- знаете пътя за своге какви завои има
та така, давам път, не засичам излишно, нито пък карам с газ до дупка - ем пестя бензин

та така, давам път, не засичам излишно, нито пък карам с газ до дупка - ем пестя бензин

- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мен лично много ме учуди един "шофьор" ако мога така да го нарека с Форд Сиера с регистрация СО ( нищо против хората от окръга ама това си е нарицателно има вече ) Та аз се прибирах от Бургас за София и вече бях минал караулката в София, но какво си карам към първя светофар изведнъж от дясно забелязвам въпорсната Сиера на която "шофьора" си беше изкарал левия крак и лявата ръка през стъклото а с дясната говореше по телефона .... Как го правеше това не знам ... но ми идеше да го засека и да слезна да го пребия! Не знам дали трябваше да го пиша тук, но просто прочетох няколко поста и се сетих за този и ми кипна
Поздрави !

само дакажа че верно в люлин всеки кара като за последно (понеже живея в квартала точно до супер рязкия завой на Неру - там от край време всички огради, колчета, стълбове и т.н се помитата ежедневно
даже сега сложиха огради и мантинели и пак са огънати...) веднъж един опел се заби челно в стълба - направо се разцепи... тоя завой се взима с 30 макс, а има луди с по 60-70
иначе никой не спазва правилата то е ясно, на люлин пак след кооперативния се нареждам за завой в обратна посока (през трамвайните релси) и там честа практика е да те изпревари някой от платното за направо!
или в тунела да ми се навират от дясно като аз карам в най-дясното платно (от арената като идвам има само 2 платна за в тунела, а някои си мислят че са 4
)
абе лудница е навсякъде...
пък в студентски като спирам пред унсс (там на наклона) линията е непрекъсната и си обръщам за надолу чак през спирката на 94 горе и покрай техническия - ама има тарикати дето си правят обратен, и често се удрят при отбивката за техническия защото е склон и видимостта е слаба - изобщо даже не се вижда кой идва отгоре (продължението на улицата дето води към магазина на КИА, абе никой не спазва правилата бе деба!)

иначе никой не спазва правилата то е ясно, на люлин пак след кооперативния се нареждам за завой в обратна посока (през трамвайните релси) и там честа практика е да те изпревари някой от платното за направо!
или в тунела да ми се навират от дясно като аз карам в най-дясното платно (от арената като идвам има само 2 платна за в тунела, а някои си мислят че са 4

абе лудница е навсякъде...
пък в студентски като спирам пред унсс (там на наклона) линията е непрекъсната и си обръщам за надолу чак през спирката на 94 горе и покрай техническия - ама има тарикати дето си правят обратен, и често се удрят при отбивката за техническия защото е склон и видимостта е слаба - изобщо даже не се вижда кой идва отгоре (продължението на улицата дето води към магазина на КИА, абе никой не спазва правилата бе деба!)
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Лошото е, че не съм някакъв страшен драйвер с милион километра зад гърба си... Карам си нормално, не се натискам и не правя простотии. За последните месеци в София преживях какви ли не тъпотии от всевъзможни състезатели. Лошото е, че като ми изкарат акъла гледам да ги догоня и да се разправям. Или ще ме побият някъде някой път или пак ще ме осъдят...
Скапана работа, но в София няма как да не ти се прииска да размажеш на някой тъпата мутра
Скапана работа, но в София няма как да не ти се прииска да размажеш на някой тъпата мутра

- zmej
- Автомобил: Audi 8D5 Quattro
- Двигател: AJL
- Контакти:
Opel Astra 2.0 16V C8551BX ПОЛИЦЕЙСКИ!!!!!!
Място на случките - бул Климент Охридски от кръстовището за ТУ, през светофара за раковата болница - там надясно и до светофара на следствието.
Дата - миналия вторник (25.09.2007), час около 20.25.
Прибирам се от работа (по Климент Охридски посока към ракова болница) и спирам на светофара за ТУ в средната лента (дясната е за надясно и направо, средната е за направо, лявата е само за наляво - двете 'леви ленти' са една срещу друга от двете страни). Отляво до мен спира някакъв мерцедес, май Е, с очевидното намерение на продължи направо (беше ми на 10 см от левия калник). Бях уморен, викам си - пускам го (обикновено не го правя, писнало ми е от кретени). До мерцедеса (в лентата за насрещно) с див рев, бой, скърцане на спирачки спира нещо, светва зелено, тия тръгват и започват да се гонят ('нещо'-то тръгва през средната от трите ленти за насрещно, а не е като да нямаше коли). И гледам - 'нещо'-то било полицейска астра
. Стеснението пред спирката на раковата го взеха с поне 100 и двамата едновременно. След това минаването на червено изглеждаше вече съвсем естествено.
Та пърият ми въпрос е, ако аз бях направил тези простотии, с колко точки щях да олекна (само за скорост и червено - 26), колко време щях да съм без книжка (над 50 отгоре в населено място, и то на място, където е опасно) и съответно колко глоби биха се събрали?
И вторият - как и къде мога да съобщавам за такива олигофрени с униформа? Щото утре точно тоя идиот може да ме спре за глупост по негово желание (между другото тая астра я виждам редовно около светофара на Т-образното под УНСС).
След няколко дни - пак случка. Участъкът от граф Игнатиев от Попа до канала (вече забранено преминаването в тази посока). Минава трамвай, след него три коли, едната полицейска. Две каки си коментират - "абе тая улица не е ли забранена в тая посока?", при което от астрата униформен идиот се провиква "Кфо искаш ма?"... И после тия "контролират" движението... Контролират дедовия...
Място на случките - бул Климент Охридски от кръстовището за ТУ, през светофара за раковата болница - там надясно и до светофара на следствието.
Дата - миналия вторник (25.09.2007), час около 20.25.
Прибирам се от работа (по Климент Охридски посока към ракова болница) и спирам на светофара за ТУ в средната лента (дясната е за надясно и направо, средната е за направо, лявата е само за наляво - двете 'леви ленти' са една срещу друга от двете страни). Отляво до мен спира някакъв мерцедес, май Е, с очевидното намерение на продължи направо (беше ми на 10 см от левия калник). Бях уморен, викам си - пускам го (обикновено не го правя, писнало ми е от кретени). До мерцедеса (в лентата за насрещно) с див рев, бой, скърцане на спирачки спира нещо, светва зелено, тия тръгват и започват да се гонят ('нещо'-то тръгва през средната от трите ленти за насрещно, а не е като да нямаше коли). И гледам - 'нещо'-то било полицейска астра

Та пърият ми въпрос е, ако аз бях направил тези простотии, с колко точки щях да олекна (само за скорост и червено - 26), колко време щях да съм без книжка (над 50 отгоре в населено място, и то на място, където е опасно) и съответно колко глоби биха се събрали?
И вторият - как и къде мога да съобщавам за такива олигофрени с униформа? Щото утре точно тоя идиот може да ме спре за глупост по негово желание (между другото тая астра я виждам редовно около светофара на Т-образното под УНСС).
След няколко дни - пак случка. Участъкът от граф Игнатиев от Попа до канала (вече забранено преминаването в тази посока). Минава трамвай, след него три коли, едната полицейска. Две каки си коментират - "абе тая улица не е ли забранена в тая посока?", при което от астрата униформен идиот се провиква "Кфо искаш ма?"... И после тия "контролират" движението... Контролират дедовия...
zmej написа:.....Контролират дедовия...
хехехе полиционерите нямат спирачки

като четох поста на змея се сетих за вчерашна полиционерщина
кръстивището е бул Кл.Охрисдкси с бул Г.М.Димитров аз съм посока телевизионната кула
първа кола съм в лентата за напрово и гледам кога ще стане зелено
по едно време отсреща спирачки и свистене на гуми и какво да видя
полицейска лада застанала почти напреки пред колата чакаща за наляво до нея в насрещното вече платно се наредила фиат брава с полиционери с жълти жулиетки вътре. застанали едне до друго свалили си прозорците и си лафят и се смеят
светна ни зелено на нас аз потеглям и се отзовавам лице в лице с полиционерите с цивилната брава. трябваше да изчакам колоната отдясно за да ги заобиколя и продължа, а тия дебили си говореха вътре и хич не им дремеше
мама им дееееееба корумпирана гадна катаджийска!!!!!
ако преди това Пи не беше казал че е бесмислено да се снимат щях да им направя фотоси ама в таз "държава" полза нали няма.......
Вчера една уфтсъ с едно Дърво Lacetti синичко...ми изскочи от дясно от една пряка на Черни връх, без мигач, без дори да спре...сякаш си е с предимство и пътя е неин. Поотместих се към насрещното и спрях с освиркване, при което онази гледаше нагло и високомерно, не се извини, не благодари...май и не разбра за какво иде реч, или се направи, че не разбира. Мислех да и давам уроци, обаче на задната седалка видях детска главичка, после детенцето-не повече от 2 годишно според мен, нямаше детска седалка, нито стикери за бебе в колата... Е кво да правиш човек, на който не му пука за живота на детето му дори?