имали някой
Широк прозор на вратите на Голф 1 !! Как?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Широк прозор на вратите на Голф 1 !! Как?
колеги знае ли някой как може да стане това нешто,имам предвит прозореца на вратите да стане като на голф 2 след ''88,видях на нета една единичка но не мога да го намеря снимката,да го видите за кво става въпрос?
имали някой
как може да стане 
имали някой
- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
принципно може ,но ще е скъпо.излива се заготовка и се отнася при стъклар.ще дам за пример една вектра която от 4-врата я направиха 2-врата.ето малко снимков материал:тук .то е с такъв вид преработка.
друг вариант е да се присади от кола донор ,която да е съвместина.погледни от голф 2 дали ще стане.разбира се трябва и преработка
друг вариант е да се присади от кола донор ,която да е съвместина.погледни от голф 2 дали ще стане.разбира се трябва и преработка
- biostrong
- Автомобил:
- Двигател:
Stefan написа:Аз също искам на моя Голф 2, който е с 4 врати и целия джам на предните врати, да му сложа и цял джам на задните врати, ама не знам от какво ще стане
и аз го мисля това от много време и се чудя как - не искам да се отваря искам само да е цял много яко стои - бях махнал стъклата задните да ги затъмнявам и тогава го забелязах и ми хареса и съм решил че ще го измисля !
- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Vizor написа:Стефо баце.. на задните нарочно ти е направен така щото виж къде е калника и няма да може да се отваря нацяло прозореца ...
Това е ясно, аз не искам да ми се отварят
Искам да го сложа и даже да го залепя със силикон, така че въобще да не мърда, тогава и машинките и водачите от вратите стават излишни