Взех да се дразня вече много!

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Сря 03 окт 2007 16:22

Тъй като цял ден имам работа, едва сега влизам във форума. По темата:
Колегата driver много добре е направил, че е предал пряко разговорите ни на ЛС. Само леко се е объркал в тяхната последователност.
Първо, той сам пожела да бъде преместена темата му в Комерсиален раздел. Значи смята, че темата му е за там, но като разбра, че се плаща, промени мнението си.
Второ, как така за една седмица се сменят три чифта стопове на личното му МПС, а пък тези, които се продават в Раздел Продава си остават все едни и същи като модел.
Трето, не се отговори на зададения от Влад777 въпрос - как така се купуват 5 чипа за лична употреба?
Четвърто, имаше написано, че тъй като е стар потребител, трябва да му се има доверие, и ако сгафи, тогава ... Сиреч, да има различни правила за стари и нови потребители, или?
Който е прочел кореспонденцията ми с колегата driver, моля да каже къде съм бил по някакъв начин язвителен, къде съм показал неуважение или съм се държал надменно по къкъвто и да е начин, за да се изказва следното мнение:
driver написа:аз съм раздразнен от отношението на Добрин към мен и не само към мен. Никой друг от модовете не се прави на велик като него, то ва дразни най много

Въпросът в случая е дали колегата е за Комерсиален раздел с многото си най-различни по количество и вид стоки в Продава.И няма нищо общо с мен конкретно.
За колегите, които изказват мнение от позицията на онеправдани и гонени, мога да кажа само следното - защо потребителите, които четат и пишат във форума без банове, модули и друго ограничения, са около 15 000, а има една група от около 20 души, май няма и толкова, които винаги нещо им пречи, винаги нещо не им изнася? Правилата са за всички.

Потребителски аватар
daemon
Автомобил:
Двигател:

...

Мнениеот daemon » Сря 03 окт 2007 16:31

без пряко отношение по темата - ако някой иска да продава сериозно (ако има магазин, вносител е, етц....) да си пусне обява във комерсиални (15 лв са нищо, ако наистина искаш да продаваш, пък и в комерсиални май по-лесно ще се забележи че го правиш. аз поне бих приел по-сериозно човек със обява във комерсиални, ако става дума за по-важна покупка); останалите дреболии - ако на някой нещо му останало и се чуди какво да го прави - в продава. поне за мене е повече от ясно.

другото е тарикатщина - т.е. ако това е вярно

Второ, как така за една седмица се сменят три чифта стопове на личното му МПС, а пък тези, които се продават в Раздел Продава си остават все едни и същи като модел.
Трето, не се отговори на зададения от Влад777 въпрос - как така се купуват 5 чипа за лична употреба?

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Сря 03 окт 2007 16:50

dobrinb написа: За колегите, които изказват мнение от позицията на онеправдани и гонени, мога да кажа само следното - защо потребителите, които четат и пишат във форума без банове, модули и друго ограничения, са около 15 000, а има една група от около 20 души, май няма и толкова, които винаги нещо им пречи, винаги нещо не им изнася? Правилата са за всички.

Само да ти кажа,че във форума пишат не повече от 100 потребители,а 15 000 са просто регистрирани :wink:

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Сря 03 окт 2007 16:51

Даскала™ написа:
dobrinb написа: За колегите, които изказват мнение от позицията на онеправдани и гонени, мога да кажа само следното - защо потребителите, които четат и пишат във форума без банове, модули и друго ограничения, са около 15 000, а има една група от около 20 души, май няма и толкова, които винаги нещо им пречи, винаги нещо не им изнася? Правилата са за всички.

Само да ти кажа,че във форума пишат не повече от 100 потребители,а 15 000 са просто регистрирани :wink:
не се изказвай неподготвен!

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Сря 03 окт 2007 16:53

Vlad777 написа:не се изказвай неподготвен!

Добре батка,аз съм от вчера и незнам :roll:
Абе ваша си работа :wink:
Аз си спазвам правилата :lol:

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Сря 03 окт 2007 16:54

Даскала™ написа:Аз си спазвам правилата :lol:
парен каша духа :lol: :lol:

Потребителски аватар
driver
Автомобил: diesel
Двигател:

Мнениеот driver » Сря 03 окт 2007 17:23

DragoGT написа:...driver не отговаряш защо са 5 чипа и как така не си ги взел за търговия а за собствени нужди...

Много ясно, че няма как да ги сложа на колата си всичките наведнъж и са за продан. Това не ме прави магазин за тунинг чипове нали?

По въпроса за цената:
Айде да видим в коя тунинг фирма можеш да се сдобиеш с КАЧЕСТВЕН чип на цена от 100 лв. ?????

Потребителски аватар
driver
Двигател:

Мнениеот driver » Сря 03 окт 2007 17:29

Едно предложение:

Нека раздела Комерсиални обяви да стане примерно VIP обяви където да си публикуват обявите /разбира се след заплащане - примерно SMS/ който иска така, че обявата му да се възприема като сериозна и истинска и това да говори на другите потребители във форума, че човека е сериозен. Tака според мен ще има доста повече приходи във форума и нещата няма да са така НА СИЛА. :wink:

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Сря 03 окт 2007 18:03

не се гонят приходи!!!!!!!
тези пари наистна ще отидат при следващат акция на клуба за дом за сираци!!!!

това да ви е ясно на всички!
казах ако се гонят приходи да се договорили поне с един от много запитващи за платен реклама (банери)!

какво значи качествени чипове
тоест имал си един и си го презаписал 5 пъти??
и това не е търговия? или?

Потребителски аватар
driver
Двигател:

Мнениеот driver » Сря 03 окт 2007 18:34

DragoGT написа:...тоест имал си един и си го презаписал 5 пъти??

Добре, ако имам 5 гуми търговец на гуми ли съм?

Целия раздел ПРОДАВА е за търговия защото всичко се продава там, а не се подарява, не е ли така?

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Сря 03 окт 2007 18:55

Ето как изглежда цялата тема за мен:

Купуваш 5 празни чипа за 40 лв.
Записваш нещо върху тях и ги продаваш за 500.

Реално няма къде да ги продадеш тези чипове, а форума ти предоставя идеална възможност. Но 15 лв/месец са много...

Тва си е същата схема като сергиите на Славейков!

купуваш празни дискове, записваш и ги продаваш по 20 лв!

Потребителски аватар
driver
Двигател:

Мнениеот driver » Сря 03 окт 2007 19:06

Добре ве, като ги имам 5 чипа да ги подаря ли, голям търгаш ме изкарахте!!!!!

Кое му е лошото, че продавам автомобилна част която е качествена и на доста по-добра цена от тази на магазина? Не е ли на далавера потребителя който ще си вземе моя чип на трикратно по-малка цена от тази на магазина???

Сериозно взе да ми писва от вашите спорове и обяснения. Все трябва някой да ви се обяснява за нещо!!!! И все вие сте прави!!!

Айде ударете ми печат, че съм ТЪРГАШ и да мирясате! Баси кенефацията стана тука!!!! :WC

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Сря 03 окт 2007 19:11

driver написа:
DragoGT написа:...тоест имал си един и си го презаписал 5 пъти??

Добре, ако имам 5 гуми търговец на гуми ли съм?

Целия раздел ПРОДАВА е за търговия защото всичко се продава там, а не се подарява, не е ли така?

почваш да се излагаш , много добре знаеш че 5 гуми може да се сложът на една кола (броя и резервна) докато 5 чипа не! Нито те знам нито те познавам , но според мен се правиш на жертва без причина!

ПП: и спориш за някакви 15 лева които ще отидат при деца които надали получават по толкова за седмица.......

ПП2: добрин си говори с теб на лични като с равен , поне аз тва виждам. Мое Мнение!

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Сря 03 окт 2007 19:12

driver написа:Едно предложение:

Нека раздела Комерсиални обяви да стане примерно VIP обяви където да си публикуват обявите /разбира се след заплащане - примерно SMS/ който иска така, че обявата му да се възприема като сериозна и истинска и това да говори на другите потребители във форума, че човека е сериозен. Tака според мен ще има доста повече приходи във форума и нещата няма да са така НА СИЛА. :wink:

не разбрах, колега, каква точно е идеята ти с тези SMS-и. кое точно ща гарантира "сериозността" на обявата? това, че някой е дал 20 ст. за нея ли? :roll:

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Сря 03 окт 2007 19:21

Не мога да разбера какви са тия обяснения, кой е тоя специалния гъзар, че му се отделя толкова внимание. Или се съобразяваш с правилата, или не. Нямам нищо лично против driver, ама тя и дъщеря ми, която е на ДВЕ години разбира от по-малко приказки. Смятам, че на възрастен човек, веднъж като се обясни и трябва да е достатъчно. Не бил доволен - оплакал се, ми добре.
Ама ай стига толкова!

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”