Колегата driver много добре е направил, че е предал пряко разговорите ни на ЛС. Само леко се е объркал в тяхната последователност.
Първо, той сам пожела да бъде преместена темата му в Комерсиален раздел. Значи смята, че темата му е за там, но като разбра, че се плаща, промени мнението си.
Второ, как така за една седмица се сменят три чифта стопове на личното му МПС, а пък тези, които се продават в Раздел Продава си остават все едни и същи като модел.
Трето, не се отговори на зададения от Влад777 въпрос - как така се купуват 5 чипа за лична употреба?
Четвърто, имаше написано, че тъй като е стар потребител, трябва да му се има доверие, и ако сгафи, тогава ... Сиреч, да има различни правила за стари и нови потребители, или?
Който е прочел кореспонденцията ми с колегата driver, моля да каже къде съм бил по някакъв начин язвителен, къде съм показал неуважение или съм се държал надменно по къкъвто и да е начин, за да се изказва следното мнение:
driver написа:аз съм раздразнен от отношението на Добрин към мен и не само към мен. Никой друг от модовете не се прави на велик като него, то ва дразни най много
Въпросът в случая е дали колегата е за Комерсиален раздел с многото си най-различни по количество и вид стоки в Продава.И няма нищо общо с мен конкретно.
За колегите, които изказват мнение от позицията на онеправдани и гонени, мога да кажа само следното - защо потребителите, които четат и пишат във форума без банове, модули и друго ограничения, са около 15 000, а има една група от около 20 души, май няма и толкова, които винаги нещо им пречи, винаги нещо не им изнася? Правилата са за всички.