Golf 3 ABU ще бие ли Ford Sierra 2.0 115 коня.
И какво може да се направи по Голфчето че да тръгне малко повече

Благодаря предварително

Golf_Lozenec написа:Значи въпроса ми е малко тъп и детински ама...
Golf 3 ABU ще бие ли Ford Sierra 2.0 115 коня.
И какво може да се направи по Голфчето че да тръгне малко повече![]()
Благодаря предварително
vw16v написа:Зависи за каква дистанция става въпрос и от състоянието на колите,но точно сиера според мен може да я опънеш на дистанция от порядъка на 400 м.,че и отгоре докато свърши вътъка на голфа/на равно 180 км/ч по километраж на 4-та/.Сиерата има шанс само на максимална скорост да бие.Верно ,че е 115 к.с.,ама е със задно и има повече загуби,освен това е и по-тежка,така,че работата с мощността долу горе се изравнява.Освен това като имаш предвид,че модела сиера е спрян от производство 93 г.шанса голфа да е в по-добро състояние е доста по-голям.Така,че давай смело.
Колкото до пасат 1.8 моно при среща с читаво ABU ,го настига на 140 км/ч ,а преди това стои след голфа и бие на по-високите скорости,както и на еластичност /имам ги и двете машини -читави и е пробвано многократно/,като този резултат се дължи главно на калпавата къса 3-та на пасата дето се едно я няма и на около 80-100 кг. лично тегло отгоре.Така ,че не подценявайте ABU ,без да е някаква супер бегачка и той има какво да покаже в определени случаи и стават изненади.Ако искаш да върви повече смени колата с по-мощна,а ако искаш да върви маааалко по-добре като диша малко по-леко махни катализатора и сложи панелен K&N филтър от други промени с оглед на съотношението вложени пари/резултат няма смисъл.![]()
Golf_Lozenec написа:Благодаря на отзовалите се![]()
![]()
Ще го пробвам със Сиерата
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 48 госта