За тези, които се чудят защо на Васко му казват "Ваското 1", една история от преди един час. На връщане от провинцията край Ихтиман стария ми Пасат взе да бълва пара от отворите на вентилацията, а температурата се качи на 110 градуса. Купето се напълни с вода, засвети лампата на водата, светна и лампата на маслото - абе, пълен блокаж. И ето в този момент звъннах на Васко. И той ДОЙДЕ. Щото е ГОЛЯМ. И ето за това е клубът - да срещаш ЧОВЕЦИ, да разчиташ на ТЯХ. И тия, дето разправят, че клубът бил само за подбрани хора, са прави - донякъде. Само НАПОЛОВИНА. В частта, в която се казва, че клубът е за ХОРА. Щото само ЧОВЕК може да се грабне в неделя в 20:00 часа и да дойде на майната си, просто за да ти помогне - да ти удари едно РАМО. Когато имаш НУЖДА. А когато нямаш - може да ударите по БИРА. Или нещо друго. Но ЗАЕДНО. Това е.
Няма смисъл да обяснявам с какви разбирачески еквилибристики Васко успя да направи така, че да се приберем (с компания бях, че и с домашния любимец).
За пореден и не за последен път - за Ваското Едно: огромно УВАЖЕНИЕ! И предлагам отсега нататък прякорът му да се изписва именно така - "Ваското Едно". Аз лично САМО така ще го изписвам...
Ако някой се чуди защо Васко е "Ваското 1"
- borkoyanchev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Това е една от идеите на този клуб и сме разисквали доста пъти ако някой закъса дали може да се обажда на другите. За целта се стремим да създадем база данни в която да има информация за градове в България, където ако закъсаш да можеш да се обадиш на колега и той да помогне с каквото може. Въпросът обаче за достъпа до тази база е доста спорен, поради възможности за злоупотреби. Част от членския внос е и за развитието на тази база данни, а също и за такива emergency ситуации.
Мисля, че на много от нас може да се разчита в такива случаи.
Respect!
Мисля, че на много от нас може да се разчита в такива случаи.
Respect!
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
браво браво на такива хора.аз преди два дена се запознах с първите хора от клуба и мога да кажа само добри думи.става въпрос за vastoop, divna и марто (на когото не разбрах ника).евала на сички за хубави форум и клуб като цяло.а за ваското едно вече и легенди ще тръгнат трябва да се запозная и с него.
амин bishop

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”