С какво за намазани колите?
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
С какво за намазани колите?
Семейно имаме два нови автомобила. И двата като ги мия, водата се стича и става една така на капки и мръсотията пада много лесно и бих казал че почти не се мокри колата. С какво са намазини? Марки и от къде да купя такова мазило. Ровнах из търсачката, но има описани само пасти, а на мен не ми трябва паста да пастирам...искам този ефект...
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
brabus написа:Единия вариант е WS Platinum. Едно намазване издържа горе долу 3~4 месеца при миена на колата по един път на седмица.
Ако се спреш на този вариант да предупредя, че течността е на тефлонова основа и не ползвай машини за търкане, защото не трябва да се загрява.
Брабусе, знам че си сериозен, но ще запитам пак: - Ти сериозно ли? Това не е ли оня войник, който стреляше и не успя да проникне през лака

Колегата с течния парафин да обясни...защото на автомивка не ходя...веднъж като видях как са я драли колата все едно гъбата е била пълна с пясък и ми призля и от тогава сам с маркуч и нужните пособия....
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Това съм го ползвал лично на моя Голф. Даже имам за още едно мазане.
И ефекта е точно този. Не може да заличи драскотини, но създва много тънък филм над боята, което от своя страна помага много при миенето. Водата се отича много бързо и седи както казваш ти на капчици. От това в комплекта, което е за стъклата (против дъжд) не съм очарован.
Най-готиното от комплекта е "млякото" (точно като мляко е
) за пластмасите. Веждите и броните стават като заводски, а и не лепи прах после. Не е мазно като парафина.
И ефекта е точно този. Не може да заличи драскотини, но създва много тънък филм над боята, което от своя страна помага много при миенето. Водата се отича много бързо и седи както казваш ти на капчици. От това в комплекта, което е за стъклата (против дъжд) не съм очарован.
Най-готиното от комплекта е "млякото" (точно като мляко е

brabus написа:Единия вариант е WS Platinum. Едно намазване издържа горе долу 3~4 месеца при миена на колата по един път на седмица.
Ако се спреш на този вариант да предупредя, че течността е на тефлонова основа и не ползвай машини за търкане, защото не трябва да се загрява.
ползвам същото от години и съм много доволен от резултата
с/у 70 лв дават две бутилки и вече 5 година карам с тях и имам за поне още 2 години -като мажа 2 пъти в годината

няма майтап продукта е чудесен
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
дай да го пробвам тая неделяOne написа:brabus написа:Единия вариант е WS Platinum. Едно намазване издържа горе долу 3~4 месеца при миена на колата по един път на седмица.
ползвам същото от години и съм много доволен от резултата
с/у 70 лв дават две бутилки и вече 5 година карам с тях и имам за поне още 2 години -като мажа 2 пъти в годината
няма майтап продукта е чудесен
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
С маргарин Калиакра
Не става без пари.
Със сигурност има и други варианти, но не се надявайте да са кой знае колко по-евтини. Ще бъдат просто в по-малко количество.
Това на WS наистина стига за много пъти и ако намери човек с кого да си раздели комплекта е перфектна цената.
Едно пастиране на кола (Софавто) е 140 лв

Не става без пари.
Със сигурност има и други варианти, но не се надявайте да са кой знае колко по-евтини. Ще бъдат просто в по-малко количество.
Това на WS наистина стига за много пъти и ако намери човек с кого да си раздели комплекта е перфектна цената.
Едно пастиране на кола (Софавто) е 140 лв

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”