Предложете хубаво заведение, битово
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- tskostov
- Автомобил: Seat Ibiza MK III 2002
- Двигател: 1.4 16V
- Контакти:
Rabbit_TDI написа:"Веселото село" в Борисовата градина над Капитолия."Под липите" - от другата страна на Драган Цанков
Боянско ханче има хубава фолклорна програма, битово е заведението и кухнята е традиционна и доста добра (между другото аз танцувам във фолклорната програма ) друго хобаво заведение е Българи сме - до централна гара...но там трябва да се поинтересуваш в кои дни имаше програма!!! там заведението е доста добро.... народния оркестър е страхотен (едни музикантчета от перник) танцова програма май имаше само в петък,ама не съм сигурен!!!! и веселото село е добра програмата,но там програмата е на Иво Сираков - Дермански (тоя дет е шеф на Етника на слави трифонов ) и програмката е малко по стилизирана.... ако искаш чиста автентична фолклорна програма -- боянско ханче и Българи сме са най-добрите оферти след като не искаш воденицата

- tskostov
- Контакти:
bobo7 написа:Най добре е като се спреш на дадено заведение, да отидеш една вечер там, за да видиш дали те устройва като обслужване, обстановка, яденъ, пиене.... и тогава прецени
точно така !!! първо сам отиди да си прецениш.... не трябва само на доверие,щото аз там работя и не съм бил като клиент никога,освен ако не си правиме некои банкетчета!! отиди до горе,погледни менюто и така.... иначе на мен лично заведението ми харесва много

- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
На рилския манастир е станало малко... Още на паркинга ти искат 5 лева за паркинг ,после за музеите още толкова на човек
По-добре ги заведи някъде другаде.Може би Белоградчишките скали ,Дряновски Манастир + Пещерата Бачо Киро ,Троянски Манастир и може би ако ходите до Белоградчик на Магурата ,която я признавам за пещера
Малко разнообразие нема да ги водиш само по ресторанти я 

наистина сте прави, че човек трябва първо сам да пробва, но в случая нямам време. А и не познавам колегите, които идват. Обикновено когато ми идват чужденци, аз ги познавам от преди, срещали сме се, знам какво харесват, къде ще им е най-интересно да ги заведа, каква музика слушат... и т.н. И много лесно правя програмата. До сега са оставали много доволни. Един път като дойдат след това искат пак да идват. Много им харесва у нас.
В случая не ги познавам, за пръв път идват в България и за това реших че е най-добре да ги водя всяка вечер на типично нашенско битово заведение.
В случая не ги познавам, за пръв път идват в България и за това реших че е най-добре да ги водя всяка вечер на типично нашенско битово заведение.
- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
заведи ги в Sin cityAneto написа:наистина сте прави, че човек трябва първо сам да пробва, но в случая нямам време. А и не познавам колегите, които идват. Обикновено когато ми идват чужденци, аз ги познавам от преди, срещали сме се, знам какво харесват, къде ще им е най-интересно да ги заведа, каква музика слушат... и т.н. И много лесно правя програмата. До сега са оставали много доволни. Един път като дойдат след това искат пак да идват. Много им харесва у нас.
Благодаря, Gigabyte. Миналият месец ходих с една гостенка и да Велико Търново и обиколихме там целия район - и Етъра, Дряново, Боженци, Шипка, но имахме 4 свободни дни за такава екскурзия.
Сега програмата е друга - няма свободен ден, работим всеки ден от 18 до към 22ч - водят курсове тук. За това мога да ги заведа само до места, близо до София - да тръгваме сутрин, да има време за обяд, за разглеждане и най-късно до 15ч да сме се върнали. А вечерите е задължително да ходим някъде.
Сега програмата е друга - няма свободен ден, работим всеки ден от 18 до към 22ч - водят курсове тук. За това мога да ги заведа само до места, близо до София - да тръгваме сутрин, да има време за обяд, за разглеждане и най-късно до 15ч да сме се върнали. А вечерите е задължително да ходим някъде.
- tskostov
- Контакти:
Aneto написа:Благодаря, Gigabyte. Миналият месец ходих с една гостенка и да Велико Търново и обиколихме там целия район - и Етъра, Дряново, Боженци, Шипка, но имахме 4 свободни дни за такава екскурзия.
колега... трябва да ти кажа и че неможеш да очакваш програма след 22 часа

- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
И аз препоръчвам(murzelamka
), ако решите да се разходите малко извън града в посока Самоков(предполагам знаеш колко е живописно искърското дефиле) да посетите "Пауновата къща". Тя се намира срещу Пасарел на 33 км от София. Хубаво би било да отидете през деня(влезте да разгледате двата етажа и отвътре) и да седнете в изключително добре подредения, спретнат, създаващ приятно отпускащо настроение и същевременно ненатрапчив двор. Разбира се и обстановката в самата къща е също много приятна и непринудена. Няма жива музика, но се пуска тиха българска музика. Сметката ще ви е коректна, както и обслужването(възможно е да се позабавят с част от поръчката, ако има много посетители, но това мисля се подразбира). Има и място за паркиране.
Е сега остава и да си поискам хонорар...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”