B5 DRL
-
- Автомобил:
- Двигател:
B5 DRL
Скоро пак ще караме на фарове. Та как се разбира дали има или не? Ако няма как може да се добави ?
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: B5 DRL
dimitar iv написа:Скоро пак ще караме на фарове. Та как се разбира дали има или не? Ако няма как може да се добави ?
адаша ЛИР продава

-
- Автомобил:
- Двигател:
- krraynov
- Автомобил: VW Passat B7 Alltrack
- Двигател: CFGB 2012
- Контакти:
DRL = ?
Е я ме светнете що е то DRL и в кои коли (в БГ) има почва за развитие
?

- krraynov
- Автомобил: VW Passat B7 Alltrack
- Двигател: CFGB 2012
- Контакти:
DRL = Day Running Lights!
Мерси Докторе, попрочетох доста за DRL-а, бях я позабравил електрониката
все по силните тоци напоследък (от 10-на години
) тва си е екстра наистина!

-
- Автомобил:
- Двигател:
L&R ако може малко повече инфо за твоята разработка.
-Какви модификации се налагат ?
-Лесно ли се забранява/разрешава екстрата?
-Във друга тема забелязах че намаляваш мощността със ШИМ (или съм в грешка?). Тези правоъгълни импулси оказват ли някакво влияние на останалата електроника (все пак доста хармоници се появяват).
Иначе идеята е добра.
П.С. Още един въпрос - при мен фаровете за мъгла са вградени в основния фар (.т.е не са отделни). Има ли начин да бъдат използвани за DRL ?
-Лесно ли се забранява/разрешава екстрата?
-Във друга тема забелязах че намаляваш мощността със ШИМ (или съм в грешка?). Тези правоъгълни импулси оказват ли някакво влияние на останалата електроника (все пак доста хармоници се появяват).
Иначе идеята е добра.
П.С. Още един въпрос - при мен фаровете за мъгла са вградени в основния фар (.т.е не са отделни). Има ли начин да бъдат използвани за DRL ?
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
dimitar iv написа:L&R ако може малко повече инфо за твоята разработка.
Това много зависи от колата, модела и фаровете в най лесния случай се присъединяват 4 жици, в най-тежкия се добавя реле за разделяне.
dimitar iv написа:-Лесно ли се забранява/разрешава екстрата?
Ами би трябвало да е лесно, гасиш колата задържаш светлинния клаксон и сменяш режимите на работа , едният е именно изключен DRL.
dimitar iv написа:-Във друга тема забелязах че намаляваш мощността със ШИМ (или съм в грешка?). Тези правоъгълни импулси оказват ли някакво влияние на останалата електроника (все пак доста хармоници се появяват).
С ШИМ да, не са забелязани проблеми досега, има доста устройства в по-новите коли , които работят на този принцип.
dimitar iv написа:
Може, защо не, но дългите светят право напред и са с най-подходяща характеристика на насоченост.
Това е накратко . За монтажа могат да говорят много Vaskoto1 или Rumen, самият аз не монтирам.