Искам мнение по един въпрос ... Как дръпнах едно BMW >???

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
Cee
Автомобил:
Двигател: AMX

Искам мнение по един въпрос ... Как дръпнах едно BMW >???

Мнениеот Cee » Чет 04 окт 2007 17:16

Колеги бих искал да попитам,защото явнооо е възможно Дизелите на VW са железни .... Онзи ден на светофара от Орлов мост посока младост по Цариградско ... значи с един приятел спорихме за дизелите на VW и според него те не стрували при което аз решавам хайде да се пуснем и тръгваме ... Та аз съм с Audi A4 1.9 TDI 96 година,с чип е,и е някъде към 131 коня а моя познат е с едно BMW 320I Vanus 155 коня до колкото знам при което тръгваме и какво да ви кажа изядохго по всякакви параметри ... смисъл ускорение и максимална скорост .... Наистинали имаме толкова добри дизели .... след ден .... Един познат с Голф 3 1.9 TDI само,че без чип но 110 коня,изяде пак BMW-то при което решихме че BMW-то нещо не е в ред но отидохме в един сервиз и се обедихме че БМВ-то е в отлично техническо състояние ....... :shocked :horror: : vw fen

П.П Моля дайте мнение колеги >?????? :D :roll:
:arrow: :arrow: :arrow:

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Чет 04 окт 2007 17:27

За мен BMW е следното : не върви, харчи много и е скъпо за поддръжка. Аз с Пасата бих BMW E46 320 ... на 3та най-вече го дърпах много ... как и аз все още се чудя, но факта че съм го бил ме прави щастлив..... за жалост пасата вече не е като преди :( BMWто е много тежко и до колкото знам скоростите са му тромави и се развъртат бавно което води до по-слабото ускорение. Поздрави !

Потребителски аватар
Cee
Автомобил:

Мнениеот Cee » Чет 04 окт 2007 17:35

Колегаа явноо си прав ... Но простоо сега се хващам в ръце и започвам да работя здраво над Аудито си ... четох че TDI-ито били най-надежните и бързи и били доказани че са едно повече от ComanReal двигателите .... Горд съм вече че съм притежател на TDI ....

П.П .... мм между другото имам един съсед с Opel Kadett 2.0 GTE .... и мисля да го питам какво ще прави утре вечер :P :twisted: :twisted: :twisted: :D

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Чет 04 окт 2007 17:49

Е Кадета е доста по лек ( и олекотен от ръждата :) ) и там може да нямаш такива успехи .... но все пак нищо не ти пречи да пробваш да го биеш. Успех !

mi_ho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mi_ho » Чет 04 окт 2007 18:30

Едва ли опела ще те затрудни. Но ако колата ти е наистина добра, може да опиташ с нещо 1.8Т. И ако чипа е читав ще бъдеш доста изненадан от резултата. Но не настоявай много, след 150-160 ще те бие. :wink:

Последна промяна от mi_ho на Пет 05 окт 2007 8:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Чет 04 окт 2007 18:36

Тази тема май не е в точния раздел ама карай да е весело ! И с тези стрийт дръпки дето са по нормални "стрийтове" най-много си навлечеш някоя беля :wink: А TDI на VW че е железен всички го знаем, но ако така го експлоатираш може скоро да четеш раздел "Сервизи" :lol:

Потребителски аватар
Scarchu
Автомобил: Black
Двигател: with internal combustion
Контакти:

Мнениеот Scarchu » Чет 04 окт 2007 18:54

Stivi написа:... А TDI на VW че е железен всички го знаем, но ако така го експлоатираш може скоро да четеш раздел "Сервизи" :lol:

Поне няма да има отлагания по колектора :twisted: :twisted: :lol:

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Чет 04 окт 2007 19:13

Scarchu написа:
Stivi написа:... А TDI на VW че е железен всички го знаем, но ако така го експлоатираш може скоро да четеш раздел "Сервизи" :lol:

Поне няма да има отлагания по колектора :twisted: :twisted: :lol:

ТДИ-то и на доста натискане носи ,стига обаче след това да не го гасиш веднага щото става.....
P.S. БМВ-то е доста слабо на ускорение - заради масат си - то е бързо в т.н. "круйз" режим като тръгнеш от София за Варна примерно.Интересното е в такъв двубой кой е победителя щото и ТДИ е бегачка на дълго :)

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Чет 04 окт 2007 19:27

Сори за спама, ма в тази тема е мястото да кажа, че съм навит да се дръпна с авер който има 5.5 ПД 131к.с. - аз съм с АФН с чип от брецел! Струва ми се, че колцата понавървява доста прилично, но се чудя, дали да го навивам (нито аз, нито той сме фенове на рейсинга)! Просто ми е интересно дали ще го дръпна или той мен. Как мислите?

Потребителски аватар
kombito-tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kombito-tdi » Чет 04 окт 2007 21:14

този двигател на бмв по принцип не вьрви ако е барнато тук там просто нямаш никакьв АБСОЛЮТНО никакьв шанс .
п.п аз имам пауьрбокс и го бягам с лекота .но ако се барне става чудо .....самолет......

Потребителски аватар
Cee
Автомобил:

Мнениеот Cee » Пет 05 окт 2007 8:50

mi_ho написа:Едва ли опела ще те затрудни. Но ако колата ти е наистина добра, може да опиташ с нещо 1.8Т. И ако чипа е читав ще бъдеш доста изненадан от резултата. Но не настоявай много, след 50-160 ще те бие. :wink:

М колега незнам за мен 1.8Т за мен е голяма машина и бяга достаа се пак е бензин .... а пък и тези двигатели са с достаа потенциали както казват колегите от хората ... се пак преди време един познат се запали по Аudi по конкретно по А4 при което си взе въпростното 1.8Т .. обаче той си е луда глава и и сложи електроника от S4 и сега колата му първо че върви като изоглавена а другото е че стана около 240 коня само от електроника изумително ...

П.П Да живее концерна Volkswagen
: vw fen

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Пет 05 окт 2007 11:00

trunner аз съм навит. Ако искаш като оправя колата може да се пуснем. На бояна примерно на широкото ?

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Пет 05 окт 2007 12:34

longora написа:trunner аз съм навит. Ако искаш като оправя колата може да се пуснем. На бояна примерно на широкото ?

Става, ама докато дойда до София... :lol:

Потребителски аватар
erich
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот erich » Пет 05 окт 2007 13:01

vlado_turboto написа: се пак преди време един познат се запали по Аudi по конкретно по А4 при което си взе въпростното 1.8Т .. обаче той си е луда глава и и сложи електроника от S4

Най-вероятно електрониката е от крадено Ауди :evil:

Потребителски аватар
Cee
Автомобил:

Мнениеот Cee » Пет 05 окт 2007 18:04

Опаа май по край мен почнаха други хора да си правят експерименти .... :D :D

Последна промяна от Cee на Пет 05 окт 2007 18:06, променено общо 1 път.

Върни се в “Дизелови агрегати”