Айде сега да видим колко фена има в Горна на най-Убавата марка автомобили.Дайте предложения за евентуални месечни(седмични)сбирки в Горна Оряховица.Аз предлагам всяка последна неделя от месеца,а за място ще се доразбираме
Аз съм напълно съгласен ама незнам какво ще стане. Като гледам за сбирките на Велико Търново нищо не става пък кво ли остава за Горна Оряховица ОФФ освен в Калтинец да правим сбирките Иначе съм за !!!
За калтинец добер но нема ни дадат куките да стреляме жителите на квартала значи за сега сме двама и главоча и наско 4 още ще се намерят и ще се получи
Малийййй голям интерес към темата вземете се поспрете бе хора че като гледам колко човека ставаме,че то в Горна няма къде да се съберат толкова коли на едно място трябва да оцепваме някой район
я дайте малко инфо къде в поликраище има гонки? а срещичка може да правите там пред спортната зала,че хем има място за паркиране хем има и 1 кръчмичка там май "маймунката" и викаха до преди 2 години
И сега пак така и викат А в Поликрайще от ОМV-то там дето е пътя за село Янтра. Изоставен път но е тесничък и баш малко със страх се пускат хората Но ченгета поне не идват !!!
така е как то вика колегата xP_NiRee и само дрифтим там апак гонките молко след завоя почват до кам първия прелез е финала ама от как то сложиха легнали полицаи нищо няма.