хайде, приятели,
ако някой има идеи и оферти и връзки в тоя бизнес да ми даде телефончета, да спазаря нова дограма за апартамента ми за печелившата оферта - по4ерпка с бира!
Jordan
Влади Пласт В.С. ЕООД
Фирмата е специализирана в производството и монтажа на качествени алуминиеви и PVC дограми.
Изделията се сглабят с материали на световно известните производители THYSSEN, REHAU, ETEM, SCHUCO.
Влади Пласт В.С. ЕООД осигурява 24 часов сервиз и приемане на поръчки.
Фирмата предлага безплатни консултацииза дограмите и ГАРАНЦИЯ 3 до 5 г.
кв. Горна Баня
ул. "Борислав Огойски" N 13
тел. 957 6095
GSM 088/845 05 81
Aз съм много доволен. Спомени им за Радо от Слатина и може нещо да пооредя. Специално за профилите на THYSSEN дават добра гаранция - 60 г. за материала и използват по хубав обков и механизми
Точно днес ми монтираха PVC дограма от фирмата Сити Пласт. Хората са доста коректни. Бяхме се разбрали за 10.00 те дойдоха в 9.40 и за един час я монтираха. Много добре са я изработили. Профила е REHAU а работят и с още няколко вида. Цените са им добри. Изработват ги за 10-тина дни понеже сега много работа имат. Ако искаш като се прибера довечера в кущи ще ти дам и телефони.
СТРОЙИНВЕСТ-пвц дограма Рехау-в два апартамента общо 7 броя дограми-качество и коректност-преди да застудее ще ги викам и за кухнята-офис Централни хали-по стълбите на втория етаж в ляво от централния вход!!!
Колега, не се подвеждай от ниските цени,знам че в София доста от 'дограмаджиите' имат навика да слагат на турските профили Алумил и Есенпен,стикери от немските Тисен и Рехау,така че внимавай.Най-добре е да имаш твой човек в бранша.