Какво се преправя на ножа(греблото,спойлера) от 3ка за да пасне на бронята на 2ката,търсих доста но нищо не намерих по въпроса,от края ли се реже или в средата
negodnika написа:Ами да знам,че посредата ще е гадно,но е и по-широк,естествено искам да го направя като хората а не да стои като подарено
Именно заради това е по-добре за го отрежеш, почистиш и изпилиш от краищата.Точно там бронята на Г2 е по-къса (по спомен).Този който си пуснал на снимка, като гледам дължината на вдлъбнатината е правен точно така.
Монтирането започва от свивката на ножа към двата му края и излишното се изрязва. Мисля, че щипките съвпадаха, но може да се наложи и да се отреже някоя. След монтирането допълнително от вътрешната страна през щипките се навиват винчета за по-здраво закрепване към бронята
Още едно питане,хубаво се реже в средата,но от двете страни по-малко ли,защото ако се резне от едната страна едната полувина,ще стане по-къса и ще стои грозно
Тая операция ми се струва много пипкава и ефекта зависи много от това как ще го направиш но ми се струва че трябва да се реже както отстрани така и в средата
п.п. Ще ти наблюдавам темата щото ми е интересно да видя какво ще стане може пък и да излезне нещо интересно