Колега, мисля че първо трябва да са научиш да си направиш други подобрения по колата и чак тогава да се хвърляш на турбо, инфо в нета - бол, а и във форума има хора с добри резултати, та първо трябва да знаеш за какво става въпрос на теория и колко искаш да харчи и издържа мотора и после е лесно само пари и време ти трябват.
Турбо на карбуратор 2Е2
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Става, всичко става, от нищо - нещо се прави, само воля да има човек.
Колега, мисля че първо трябва да са научиш да си направиш други подобрения по колата и чак тогава да се хвърляш на турбо, инфо в нета - бол, а и във форума има хора с добри резултати, та първо трябва да знаеш за какво става въпрос на теория и колко искаш да харчи и издържа мотора и после е лесно само пари и време ти трябват.
- svetlyo_golfa
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Турбо на карбуратор 2Е2
Според мен много хубаво нещо си замислил.Неги слушай другите че не си струва.Най-добре говори за това с някой който вече го е правил.Аз също мисля да слагам турбо но на 1.3 няма да стане голяма сила но поне ще разбера как се слага.Все още търся информация но май няма да я намеря в интернет.Като науча нещо повече с радост ще споделя.
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
Re: Турбо на карбуратор 2Е2
най добре да се намери турбина с всичките и вакууми и датчици + цялото запалвани от Рено Турбо.....до към 0,5бара на нормален атмосверен мотор мисля, че е добре. Плюс това не трябват електроники и тем подобни истории, играчката ще е около фланците, а крайният резултат няма да задоволи очакванията !