VW_forever написа:...А това означава ли, че учителите работят по пет часа...
Нищо не отговори по това , което ти написах, няма ли да кажеш нещо в защита на поста си колега?
Veso101 написа:При лекарите положението е в по-напреднала фаза, там има достатъчно частни клиники в които като си платиш , получаваш необходимите грижи.
Не можеш да си платиш? Добре дошъл в реалния свят!
VW_forever написа:...А това означава ли, че учителите работят по пет часа...
joker написа:Благодарности за отключването.....
Не смятах да пиша,но се провокирах от няколко постинга...
..........
VESO 101....не побеснявай и не сипи хвалебствия за частните училища и частните клиники......не бъди толкова убеден ,че като си плащаш добре ще получиш това което искаш....(повече нямам право да пиша)......и медицината и образованието са страшно скъпо и отговорно нещо с огромни последици далеч в бъдещето.....и никога ама никога държавата не бива да ги изоставя изцяло и безконтролно в частни ръце!!!......и не бъди сигурен,че добрите учители ще намерят реализация в частния сектор(с лекарите ситуацията е аналогична-това,че печелиш добре съвсем не означава ,че си добър лекар!)
.
joker написа:Благодарности за отключването.....
DUDE.....не тъгувай за мен...тъгувай за изгубената си душа...аз може и да съм последния мохикан,но виждам неща от живота за които ти си напълно сляп....а тези нещо са страшно красиви,повярвай ми!!!...ако някога разбириш какво пропускаш сигурно ще се натъжиш!
Vно не забравяй,че те са призвани да създават бъдещето на нацията(сега DUDE пак ще се натъжи)
dude написа:joker написа:Благодарности за отключването.....
DUDE.....не тъгувай за мен...тъгувай за изгубената си душа...аз може и да съм последния мохикан,но виждам неща от живота за които ти си напълно сляп....а тези нещо са страшно красиви,повярвай ми!!!...ако някога разбириш какво пропускаш сигурно ще се натъжиш!
Vно не забравяй,че те са призвани да създават бъдещето на нацията(сега DUDE пак ще се натъжи)
Душата ми не е изгубена, просто е по-прагматична. Никой не работи в капиталистически свят за идеята, ама никой, защото в магазина не се пазарува с идеи, а с пари.
Та затова аз не се натъжавам, щото като влезна в магазина бъркам в портомонето за кинти, а слава богу не за идеи.
А учители си спомням много, но само от един двама имаше истинска полза за мен.
dude написа:не си чел че съм ИТ, демек не дължа нищо на учители каквито и да е, поне в тая област те са кръгли, ама мноооооооооого кръгли нули. Визор ви го каза.
Абе стига с тоя идеализъм бре, Весо го каза много много точно
Милослав написа:1. защото говорим за учителите - прочети първото мнение в темата
2. Милен Цветков като изреве за пари - Моля - иди го питай.
3.Не мисля че е по темата и няма да коментирам.
От твоя пост мирише на заяждане и ще ти кажа защо - не пишеш по темата, а ми даваш други неуредици за пример.Обори въпросите ми конкретно за учителите
dude написа:joker написа:Благодарности за отключването.....
Душата ми не е изгубена, просто е по-прагматична. Никой не работи в капиталистически свят за идеята, ама никой, защото в магазина не се пазарува с идеи, а с пари.
Та затова аз не се натъжавам, щото като влезна в магазина бъркам в портомонето за кинти, а слава богу не за идеи.
А учители си спомням много, но само от един двама имаше истинска полза за мен.
mafiota написа:...... аджеба на тея хора, ако им дигнат заплатите дали наистина ще успеят да задържат учениците в час
Stefan написа:mafiota написа:...... аджеба на тея хора, ако им дигнат заплатите дали наистина ще успеят да задържат учениците в час
Това зависи повече от самите ученици, отколкото от учителитеАко един ученик НЕ иска да стои в час, никой не може да го задържи
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта