Дайте мнение за Голф3 1.9TDI
- alex synchro
- Автомобил:
- Двигател:
Дайте мнение за Голф3 1.9TDI
Предварително ви благодаря!
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
тди
Чух от маистори че зъбното колело на коляновия вал(за ангренажния ремък) им бил слабо място.
- Sachko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!
Преди няколко дена едно приател4е си взе такав ... и 4есно да си кажа останах
:
:
: изумен от варвенето му ... от Италия е вкаран надуто му е турбото (ватре има барометар и показва около 1.2-1.3 бара ... като аз знам 4е от завода е 0.7-0.
та мисалта ми е 4е варви като полудял ... ина4е 4 диска ... добро ока4ване(специално този) ...(малко кулер4е
си4ки ) .... с 2 думи останах впе4атлен от колата (е някои си е играл с нея)
П.П имам и друг познат с такав саден мотор на голф 2 и ве4е 5 или 6 години го кара безгрижно (а го взе така ... не си е слагал тои мотора)
ми тфа е нали казах аз ли4но много се израдвах

П.П имам и друг познат с такав саден мотор на голф 2 и ве4е 5 или 6 години го кара безгрижно (а го взе така ... не си е слагал тои мотора)
ми тфа е нали казах аз ли4но много се израдвах

- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз имах такъв 1.9TDI 90hp, 1995г. производство, аз го взех 1997ма, беше като нов. След като му се порадвах го дадох на баща ми да го кара и го продадохме началото на тази година на около 155 000км (реални). Мога да кажа само добри неща за тази кола! Моят беше GT TDI, с фаровете на GTI, Recaro салон, ABS, ел. пакет, хубавата hifi система .. бе само климатик нямаше. Най-големият разход, който може да даде извънграда е 7.5 на 100 .. мога да се подпиша, че повече неможе да гори ако колата е редовна
при каране 100-120км/ч гореше 4.5-5л/100км.
Като изключим смяна на консумативи .. накладки, ремъци, масла не ми е създала нито веднъж проблем. Препоръчвам на всеки този модел стига да попаднете на читав такъв.

Като изключим смяна на консумативи .. накладки, ремъци, масла не ми е създала нито веднъж проблем. Препоръчвам на всеки този модел стига да попаднете на читав такъв.
Аз също мога да кажа само добри неща за този автомобил. За разхода също съм съгласен и мога да потвърдя че при 100-120 харчи около 5л. на 100. Така или иначе не можах да разбера каква е разликата между 90 и 110 к.с. мотор. Едни майстори ми казват няма разлика други викат има друга помпа и друг борд компутър. не знам
- zaio_baio
- Автомобил:
- Двигател:
didko написа:Аз също мога да кажа само добри неща за този автомобил. За разхода също съм съгласен и мога да потвърдя че при 100-120 харчи около 5л. на 100. Така или иначе не можах да разбера каква е разликата между 90 и 110 к.с. мотор. Едни майстори ми казват няма разлика други викат има друга помпа и друг борд компутър. не знам
Разликата е в самите мотори и съответно ECU-тата им - 1Z е 90к.с.; AFN - 110к.с.
ZB
http://autodiags.net-bg.net
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”