Здравейте колеги, искам да попитам какво ви е мнението за колата от тази обява?
като гледам снимките ми се струва доста изтъркан волана ... човека каза че колата е от италия и утре може да я гледам ... попитах го за километрите но не помни точно ...
Какво мислите за тази обява?
- Papa_Dock
- Автомобил:
- Двигател:
Мисля че ако са се грижили за двигателя като за купето горкия голфчо.Тия хора са побъркани бе.Всъщност виж и двигателя и преценяй от снимки нищо неможе да се каже.
Последна промяна от Papa_Dock на Пет 05 окт 2007 16:07, променено общо 1 път.
- Cherepaha
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Какво мислите за тази обява?
tankishev написа:Здравейте колеги, искам да попитам какво ви е мнението за колата от тази обява?
като гледам снимките ми се струва доста изтъркан волана ... човека каза че колата е от италия и утре може да я гледам ... попитах го за километрите но не помни точно ...
Таа е на реални 145 000 със сигурност. От волана не е останало много ... На стелката има готина дупка.

16 500

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
madmen написа:Понеже много разбирачи тука -> само да ви питам -> колко пари ще струва колата с нови стелки и волан ?Жокер: Приблизително 150 лв са двете неща!
По темата -> пич парите са доста, би трябвало да е перфектно поддържана за тези кинти. Все пак само на място може да се провери всичко.
е ние говориме за това което виждаме...едва ли е махнал новите и е сложил старите, затова мисля че е самоизключващо се от части мнението ти...
- DJ_TOLYO
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: 2E 1991
Ми колега, така като гледам колата е доста измъчена и не си струва парите... Както са казали и колегите погледни волана-изтъркан като за световно; стелка-надупчена; педала на съединителя-моя на Пасата е по-запазен...
Изкарали са му ангелите на тоя голф... За тея пари плюс още малко можеш да си вземеш чисто нова Шкода примерно... 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”