колега ако имаш по силна туба и за тфа гълта повече то си лепни кондензатор много работа вършиadrenalin4o написа:хора явно с 90% от този модел на VW е такааз смених дросел клапата,но далеч не е 720лв.чисто нова оригинална за 400 и нещо беше
за съжление все още имам проблем с оборотите на празен ход,но само при спряло положение,а и проблемът е само при по-висока консумация на ток.та при вас могат да бъдат доста неща,попрочетете темите по този въпрос във форума и ще се убедите сами колко много фактори влияят върху оборотите на празен ход
като за начало си направете диагностика и там ще покаже поне за дросела и за ламбда-сондата

Проблем с двигателя на празен ход на Polo 1.4 16V
-
- Автомобил: corrado
- Двигател: pg
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
dkalfov написа:колега ако имаш по силна туба и за тфа гълта повече то си лепни кондензатор много работа вършиadrenalin4o написа:хора явно с 90% от този модел на VW е такааз смених дросел клапата,но далеч не е 720лв.чисто нова оригинална за 400 и нещо беше
за съжление все още имам проблем с оборотите на празен ход,но само при спряло положение,а и проблемът е само при по-висока консумация на ток.та при вас могат да бъдат доста неща,попрочетете темите по този въпрос във форума и ще се убедите сами колко много фактори влияят върху оборотите на празен ход
като за начало си направете диагностика и там ще покаже поне за дросела и за ламбда-сондата
нямам бас-каса!
...
Колеги,добре де знае ли някой какво значи това ключ на празен ход отворен.Същия тоя ключ на празен ход трябвало да е затворен.
Що за грешка е тая и как се елиминира?Срещу колко пари ще стане?
Що за грешка е тая и как се елиминира?Срещу колко пари ще стане?
за напроблема
аз не 4аткам много ама ремаците смениани ли са скоро вазмојно е да са изхабени и да суздават луфт макар и малак мејду зубите да биага центровката като е студена добре ли работи или поне по добре
- T.Todorov
- Автомобил:
- Двигател:
:)
Здравейте на всички , проблема който имах веч е отстранен с почистване на дроселова клапа и смяна на един датчик но кой точно немога да ви кажа намира се от дясно на филтъра то4но до инжекторите , също така ми казаха че имало някви споики които се били отачили , компютъра се слагал на некакви букси и там нещо било разкачено но не ме питайте какво защото си нямам представа какво точно е било а пък и почти нищо не ми казаха бях само благодарен че го оправиха и почти минах без пари това е от мен успех на всички с същия проблем .
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”