:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Проблем с двигателя на празен ход на Polo 1.4 16V

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
dkalfov
Автомобил: corrado
Двигател: pg
Контакти:

Мнениеот dkalfov » Пет 05 окт 2007 20:04

adrenalin4o написа:хора явно с 90% от този модел на VW е така :( аз смених дросел клапата,но далеч не е 720лв.чисто нова оригинална за 400 и нещо беше :wink: за съжление все още имам проблем с оборотите на празен ход,но само при спряло положение,а и проблемът е само при по-висока консумация на ток.та при вас могат да бъдат доста неща,попрочетете темите по този въпрос във форума и ще се убедите сами колко много фактори влияят върху оборотите на празен ход :roll: като за начало си направете диагностика и там ще покаже поне за дросела и за ламбда-сондата :!:
колега ако имаш по силна туба и за тфа гълта повече то си лепни кондензатор много работа върши

adrenalin4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот adrenalin4o » Пон 08 окт 2007 9:31

dkalfov написа:
adrenalin4o написа:хора явно с 90% от този модел на VW е така :( аз смених дросел клапата,но далеч не е 720лв.чисто нова оригинална за 400 и нещо беше :wink: за съжление все още имам проблем с оборотите на празен ход,но само при спряло положение,а и проблемът е само при по-висока консумация на ток.та при вас могат да бъдат доста неща,попрочетете темите по този въпрос във форума и ще се убедите сами колко много фактори влияят върху оборотите на празен ход :roll: като за начало си направете диагностика и там ще покаже поне за дросела и за ламбда-сондата :!:
колега ако имаш по силна туба и за тфа гълта повече то си лепни кондензатор много работа върши

нямам бас-каса!

meri
Автомобил:
Двигател:

...

Мнениеот meri » Пон 08 окт 2007 10:43

Колеги,добре де знае ли някой какво значи това ключ на празен ход отворен.Същия тоя ключ на празен ход трябвало да е затворен.
Що за грешка е тая и как се елиминира?Срещу колко пари ще стане?

maznia
Автомобил:
Двигател:

за напроблема

Мнениеот maznia » Съб 13 окт 2007 18:15

аз не 4аткам много ама ремаците смениани ли са скоро вазмојно е да са изхабени и да суздават луфт макар и малак мејду зубите да биага центровката като е студена добре ли работи или поне по добре

Потребителски аватар
T.Todorov
Автомобил:
Двигател:

:)

Мнениеот T.Todorov » Пон 15 окт 2007 16:30

Здравейте на всички , проблема който имах веч е отстранен с почистване на дроселова клапа и смяна на един датчик но кой точно немога да ви кажа намира се от дясно на филтъра то4но до инжекторите , също така ми казаха че имало някви споики които се били отачили , компютъра се слагал на некакви букси и там нещо било разкачено но не ме питайте какво защото си нямам представа какво точно е било а пък и почти нищо не ми казаха бях само благодарен че го оправиха и почти минах без пари това е от мен успех на всички с същия проблем .

Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Koksan » Пон 15 окт 2007 20:04

Колега као не е тайна къде го поправи и колко парички ти взеха!
Че и аз май на там съм тръгнал! :) Ако може да ми кажеш и всяка процидура колко струва! :)

bobob
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с двигателя на празен ход на Polo 1.4 16V

Мнениеот bobob » Пет 20 ное 2009 9:33

не можах да разбера къв датчик

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”