гъзария.....СЕЛЯНИЯ......

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
golf avenue
Автомобил: vw golf variant
Двигател: azj 02

Мнениеот golf avenue » Пет 05 окт 2007 19:56

незнам ама аз се пукнах от смях докато четях поста,особено каде е фракнал диска.заради 50лв такава поразия може да стане че после не ми се мисли

Потребителски аватар
bate_pe60
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bate_pe60 » Пет 05 окт 2007 20:01

moleo написа:ок, искал си да имаш "тунинг" автомобил. Мога да се опитам да те разбера, но защо избра точно този кошник. Мен би ме досрамяло да го карам :)

ми не...точно обратното....като малък бях фен на тия тунинг простотии...
сега точно исках да си купя кола която да ме закара от точка А до точка Б...без никви раздувки и тнтнт...
ама карай...
истината е 4е съм почнал да я оправям...предните гуми стържат в калниците..
ше е голямо реставриране...4е върви - върви - спор няма..ама аз с тва "спортно оТкачване" аз не заобикалям дупки !?!?! аз заобикалям неравности..
имам даже акт за прекалено бавно караме по симеоновско с текст " кара прекалено бавно и причинява задръстване"...
пфф...абе..неам думи...
аре дрънкаше , верно е ...ама такива неща като рязани пружини, препилвани дискове, заварявани конзоли,изкъртени макферсони, изкъртени тампони на скоростната кутия...не стаа просто..
ае 4е и аз съм си малко див зад волана - така е ...ама ме боли за колата като знам 4е се РУШИ в ръцете ми и то не от лоша подръжка, а от никаква...
абе да събера малко парички, ше я направя цвете...ама ЦВЕТЕ...но ше се налива доста...обичам голф2 : vw fen

Потребителски аватар
bate_pe60
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bate_pe60 » Пет 05 окт 2007 20:04

golf avenue написа:незнам ама аз се пукнах от смях докато четях поста,особено каде е фракнал диска.заради 50лв такава поразия може да стане че после не ми се мисли

да ти кажа, аз като видях как полетя диска на десетина санта от главата на човека, не ми беше никак смешно колега...честно..опирали са ми и пистолети в главата и кви ли не простотии са ми се случвали и по пътя дори, но сеа наистина щях да се напикая от страх...представяш ли си, да ходиш по улицата и да отлети парче от спирачен диск , нажежено до толкова че да топи асфалт, и да мине на 10 санта от главата ти както си ходиш никому виновен по тротоара...и то щото некой решил да пили спирачни дискове...

4 ММ ...толкова беше дебел диска !!!!!

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пет 05 окт 2007 20:04

Съвет, съвсем приятелски - продай тази кола, колкото поне да не си на пълен минус, купи си Г2, щом си такъв фен, но да НЕ Е пипан, сток трябва да е, като имам предвид всяко нещо да си е на мястото. Тогава, и само тогава има смисъл да наливаш пари за каквото и да е по него. :wink:

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Мнениеот petko5 » Пет 05 окт 2007 20:17

Що не се допита до, колегите във форума, щеще да получиш страхотен съвет, за покупка на такъв голф :wink:

Взе ми и продай този КЕНЕФ :evil:

Ще вземе да се очистиш някъде, а и хора можеш да притрепеш :?

Потребителски аватар
Madj0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Madj0 » Пет 05 окт 2007 20:18

:? Брутално аз като си продадох Голфа даже маслото му смених преди това . Пича за 8 месеца само един лагер смени . Продаваи го колега колкото и да си назад от цялата история . 2-ки има доста все ще си намериш читава .

Потребителски аватар
Nadya_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nadya_ » Пет 05 окт 2007 20:30

bomber написа:
Jousi написа:Каква история... :shock
Като гледам, поне си почнал да
си я правиш...
Стегни я и си я карай, ако си ти харесва...

или я мяхяй :roll:

върни си му я на оня пич, дето ти я е продал и му дай още някой лев да си я оправи, че ше се пребие някъде с нея в това състояние :evil: :screwy

Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Пет 05 окт 2007 20:30

bate_pe60 написа:4 ММ ...толкова беше дебел диска !!!!!

Абе,пич,1вото нещо като земеш кола е да смениш консумативи...накладки,ремъсци,масла...ти май накладки не си сменял...да беше погледнал поне как са. :roll:

Потребителски аватар
Nadya_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nadya_ » Пет 05 окт 2007 20:32

bate_pe60 написа:....като малък бях фен на тия тунинг простотии...

Това НЕ е тунинг :idea:
Това си е гавра с колата...

Потребителски аватар
petkovsky
Черният лебед
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот petkovsky » Пет 05 окт 2007 20:42

този голф го знам много добре пич.продавай го за да се отървеш от мъки ядове и ........ казах ти преди време за не го нещо. но ти си знаеш най-добре :twisted:

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Пет 05 окт 2007 20:45

А бе колега , сигурен ли си , че не се будалкаш с нас, нещо много ти се е събрало .... прекалено .....да не би да приписваш и някой друг "резил " от колите на познати ? Защото така, както звучиш , трябва да си я взел от някой , който я е карал в моргата за разфасоване :roll:
Ако не съм прав- сорри , ама ..... то бива бива ....... не знам как си още жив и здрав с тоя късмет :!:

Потребителски аватар
titi7707
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 1993

Мнениеот titi7707 » Пет 05 окт 2007 21:13

този голф беше на един колега който има сервиз за тенекеджийски услуги основно тунинг голямо рязане преправяне и присаждане на какви ли не простотий!а що се отнася за тунинговани коли никога повече няма да си купя такава!първата ми кола беше опел тунингован :evil: наистина имаше вид обаче след много ремонти на какво ли не се отказах да го правя защото се оказа че мотора е пътник а и беше 1.3 пълна инжекция 105коня и той тунингован :twisted: :twisted: :twisted: сега си търкалям голфчето без никакви тунинги и простотий и съм много доволен :lol:

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Пет 05 окт 2007 21:19

А за колко го гупи?

Потребителски аватар
golfarata
"Селски тунинг"
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golfarata » Пет 05 окт 2007 21:23

Драги бате Пешо, ако имаш излишни кинти и време да се занимаваш - реставрирай си колицата / колкото и да тунингована............/ и си я карай със здраве. когато пуснах тема в офф-а "дайте живот на старото - новото си е ново" / или нещо подобно веднага ме офф-наха модовете. после беше термина "от селските вечеринки - умора на материала". успех с 2ката и повече нерви и пари. с малки инвестиции!

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Пет 05 окт 2007 22:08

bate_pe60 написа:
4 ММ ...толкова беше дебел диска !!!!!

:shock :shock :shock
Не би ли трябвало да знаеш или поне да се интересуваш от техническото си състояние на колата.Немога да допусна дисковете ми да са 4 мм :!:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”